Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Középpontban a bubifrizura
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Középpontban a bubifrizura

A bubifrizurák újra reneszánszukat élik. Még a hosszú hajú sztárok is szívesen próbálják ki, hogyan mutatnának egy bubifrizurával, de ezt megoldják hajvágás nélkül. Szívesen csináltatnak fodrászukkal hamis bubifrizurát. Akár megfelelő hosszúságú a haja egy bubihoz, akár levágatja, akár hamis bubifrizurát szeretne, mi most megmutatjuk a legfrissebb és legjobb inspirációkat ehhez a fantasztikus frizurához.
 
Julianne Hough extrém oldalválasztékos, hullámos bubija
 
Julianne fodrászának sikerült megtalálnia a tökéletes egyensúlyt a klasszikus és az eredeti között. Julianne hullámai lágyítják az extrém oldalválasztékot. Ön is elérheti ezt a hatást, ha nagyméretű körkefét vagy Velcro hajcsavarókat használ miután nagyjából megszárította haját. Ne felejtsen el volumennövelőt tenni hajára még a szárítás előtt. A végeredményt pedig fixáló spray-vel vagy waxszal rögzítse. A legvégén fésülje át tincseit ujjaival, hogy elérje a kívánt hatást.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kate Upton hátrafésült bubija
 
Önnek sem kell azon rágódnia, melyik oldalra tegye választékát, ha olyan frizurát választ, mint Kate Upton. Elég csak a fejtetőn lazán hátrafésülni haját. Elölről az egész úgy fog kinézni, mintha nem is tűzné meg haját hátul. Választhat egy diszkrét hajcsatot, amelyet elrejt hajában, vagy épp ellenkezőleg, egy díszes csatot, amivel jól láthatóan tűzi meg haját hátul.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Evangeline Lilly érdekes, hullámos bubija
 
Mindenki kedvenc „hajótörött” színésznőjének nincs szüksége a hamis bubira. Nagyon jól áll neki az ombre hatású bubifrizura a lágy esésű oldalfrufruval. Ha Ön is hasonló hullámokat szeretne, akkor egy kisméretű hajsütővasra van szüksége. Ha előző éjszakára befonja fürtjeit, még szebb hatást érhet el. A végén csak egy tegyen egy kis formázóhabot a hajszálak végére.


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.