Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Kim Kardashian figyelmeztető jelet kapott
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Kim Kardashian figyelmeztető jelet kapott

 

A leendő anyuka, Kim Kardashian állítólag ráébredt, hogy lassítania kell egy kicist, miután kedden rosszul lett.

A celeblányt egy Párizsból Los Angelesbe tartó repülőúton érte a rosszulét és a leszállás után azonnal kórházba szállították. A pleytkák szerint a nőies idomairól híres sztár nagyon retteg a vizsgálatok eredményétől. A New York Post egy forrásra hivatkozva azt írta, hogy Kim nagyon fél, mi lesz az eredmény. Úgy érzi, ez egy figyelmeztetés, hogy lassítania kell a tempón és jobban kell magára vigyáznia. Barátai álítólag többször tanácsolták neki, hogy hagyja el a magassarkúk viselését.

A 32 éves celeblány nem hagyott fel hektikus életével akkor sem, amikor kiderült, hogy első gyermekével várandós. A születendő baba édesapja Kanye West rapsztár. Hiába a terhesség, Kim továbbra is megszálottan edz a jó alakja megőrzéséért.

Most azonban úgy tűnik, a reflektorfényt kedvelő sztár ráébredt, hogy ezt az életmódot nem folytathatja tovább büntetlenül. Úgy gondolja, mostantól többet kell pihennie, jobban oda kell figyelnie magára és születendő babájára. Kim állítólag arra is rájött, hogy az orvosi vizsgálatokat is komolyan kell vennie és hogy ez most tényleg komoly dolog.

Mindeközben Kim testvére, Khloe megnyugtatta a rajongókat: „Kim és a baba is jól vannak. Kim mostantól jobban vigyáz magára és a babára is.”:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2023, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2023 - teljes frizurapróba.