Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Kesha szivárványszínű frizurája
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Kesha szivárványszínű frizurája

Kesha gyönyörű, pasztell színkavalkádú frizurája az, ami ezen a héten nekünk a legjobban tetszett. Segítünk, ha Ön is ilyet szeretne!

Szőkíteni vagy mégsem?

Ez a kérdés akkor érinti Önt igazán, ha barna a haja. Ha nem szeretné haját szőkíttetni, akkor vegyen pár szőke vagy világos színű feltűzhető hajtincset és azokat színezze. Ehhez csupán előre elkészített fóliacsíkokra és egy ecsetre lesz szüksége. Ha barna a haja és mégis a szőkítés mellett dönt, előfordulhat, hogy kétszer kell szőkítenie. Legalább két hónap szünetet tartson a két szőkítés között, hogy haja ne károsodjon túlságosan.

Hogyan érheti el a pasztellszíneket?

Keverjen össze egy tálkában egy kis világos színű hajfestéket egy nagyobb adag hajkondicionálóval és máris viheti fel hajára. A keveréknek köszönhetően haja árnyalata lágy pasztellszínű lesz.

Hogyan érheti el az összemosott dip-dye és ombre hatást?

Hogy elkerülje, amikor haja festett részei élesen elkülönülnek egymástól, részenként fésülje hátra haját, és ezután vigye fel a kevert hajfestéket egy ecset vagy az ujjai segítségével. Miután újra átfésüli a már befestett tincseket, a hatás összemosottabb lesz.

Melyik dip-dye színeket válassza?

Kesha frizurája nagyon jól mutatja, hogy a pasztellszínek sokkal jobban mutatnak, mint a hideg, világos színek.  A lime zöld, sötétzöld, élénk rózsaszín, narancsos-rózsaszín, világoskék és tengerészkék színeket keverte, és az összhatás fantasztikus. A kék és zöld színek általában tovább tartanak, mint a vörös és rózsaszín árnyalatok.

Hogyan védje festett tincseit?

A hajpakolás és a hajolaj legyenek mostantól kezdve haja legjobb barátai. Hetente kétszer tegyen ápoló pakolást a hajára, és szárításkor mindig tegyen rá hővédő sprayt. Ne a legmagasabb fokozaton szárítsa haját, és a legvégén fújja át hideg levegővel is.

Top tipp: Ha világos színekkel kísérletezik, a hajsprayt felejtse el. Minél erősebb egy hajspray, annál jobban tapad festett hajszálaihoz, emiatt a szín hamarabb kopik.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.