Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Kényeztesse el a körmeit az e.l.f. körömlakkokkal
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Kényeztesse el a körmeit az e.l.f. körömlakkokkal

        
 
Ma az alábbi körömlakk bemutatóval készültem a számotokra.
 
Először csak egyet rendeltem, mivel ki szerettem volna próbálni, de nagyon meg voltam vele elégedve, így rögtön utánrendeltem. Egyikben sem csalódtam. A színeik nagyon teltek, így elég belőlük egy réteg is. Gyorsan száradnak, nem tartalmaznak toluént, mely miatt nincs olyan erős, kellemetlen szaguk, és nem potyog le a réteg egy nap alatt.
 

Liquid Metal 

 

                              

 
Ebben a körömlakkban apró csillámok vannak, így tökéletes az estélyi ruhához vagy partyra. Szép, telt a színe, és napokig nem kopik le. A csillámok miatt egy kicsit nehezebben lehet lemosni, de ezt nézhetjük a pozitívabb szempontból is – nem kopik le egykönnyen.
 
                
 
Teal Blue
 
                              
 
Bár a nevében benne van a kék szín, viszont ez a lakk szerintem inkább zöld. Gyönyörű a színe, és higgyétek el, tényleg elég belőle egy réteg.
 
                
 
Skinny Jeans
 
                              
 
Ez a sötétkék lakk nagyon hasonló az előbbihez, viszont nem árnyalatban, hanem inkább sűrűségében. Ebből is elég egy réteg, viszont javaslom lefixálni fedő körömlakkal, mert amikor nem fixáltam le, a harmadik napra a hegye elkezdett kopni. 
 
                
 
Smokin Hot
 
                              
 
A piros koromlakk örökérvényű. Nagyon nőies, és a statisztikák szerint a férfiaknak legjobban ez a szín tetszik a női körmökön. A Smokin Hot sem nem lehet kivétel. Elég egy réteget használni, viszont ha még sötétebbet szerettek, akkor inkább kettőt javaslok. Nem kell félnetek, a két réteg ugyanolyan gyorsan megszárad, mint az egy.
 
                 
 
A lakkozás előtt mindig alapozó lakkot használok, utána pedig rendszerint lefixálom a fedőlakkal
 
                             
 
Bónusz:

Purple Dream

 

Ezt a lakkot még az anyukám rendelte, és úgy döntöttem, hogy írok róla pár sort, mivel eléggé különbözik a többitől. Ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy nem lenne jó! Már első látásra észrevehető, hogy nagyon halvány, ami be is bizonyosodig az első réteg lefestésével, amely átlátszó. A másik réteg után a lakk sötétebb lesz, viszont még mindig nem annyira telített, mint a fent bemutatott lakkok. Az előnye viszont az, hogy ugyanolyan gyorsan megszárad, mint a többi. Szerintem ez a lakk olyan nők számára lehet ideális választás, akik nem szeretik a túl sötét színeket.
 
                
 
Patricia


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.