Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Katalin és Vilmos júliusra várja a trónörököst
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Katalin és Vilmos júliusra várja a trónörököst

A St James Palota szóvivője bejelentette, hogy Katalin és Vilmos, Cambridge hercege és hercegnője júliusra várja a trónörökös érkezését.

A hercegi pár eddig titokban tartotta a gyermek várható születési idejét, de most egy hivatalos közleményben mégis tudatták a világgal, mikor válnak szülőkké. A szóvivő a közleményben arról is beszélt, hogy Katalin hercegnő sokkal jobban van, mióta múlt hónapban heveny terhességi rosszulétek miatt kórházban töltött pár napot.

Katalin és Vilmos 2011 áprilisában házasodtak össze, és 2012 végén jelentették be hivatalosan, hogy gyemreket várnak, miután Katalin kórházi tartózkodása miatt a jó hírt nem tudták tovább titokban tartani. Mióta Katalin hercegnőt kiengedték a kórházból, jóval kevesebb nyilvános eseményen jelent meg. Január 11-én viszont tiszteletét tette a National Portrait Gallery-ben Londonban, ahol leleplezték a róla készített első hivatalos festményt. :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.