Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Karlie Kloss szerint a rövid haj szexi
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Karlie Kloss szerint a rövid haj szexi

 

Karlie Kloss, a Victoria’s Secret angyala büszke arra, hogy ő az első rövid hajú angyal. Szerinte egy rövid frizura ugyanolyan szexi lehet, mint a hosszú haj.

Ő az első angyal a világhírű fehérneműcég történetében, akinek rövid haja van, és ő erre nagyon büszke. Azt is elárulta, a rövid haj nála nem csak a kísérletezgetést jelenti, a frizura hossza marad. A modell tavaly ősszel az éves divatbemutató előtt vágatta le drasztikusan a haját, és nem bánta meg. Először kritizálták emiatt, de végül meg tudta győzni a kétkedőket, hogy neki ez kell. „A modellek között vannak különböző testalkatú lányok, a hajuk és a hosszúsága sem egyforma mindenkinél. Rövid hajjal is lehet valaki szexis.” – mesélte a modell.

A modell életében nemcsak a drasztikus frizura rövidülés az egyetlen változás. Szerelme, Josh Krushner is érezteti vele, hogy szexis és megadja neki azt a szeretet és elismerést, amire magánemberként szüksége van. Karlie szeret részese lenni a Victoria’s Secret csillogó világának is, de annak is örül, hogy Josh ennek nem részese. „Ő nem érdekelt a divat világában. Ha vele vagyok, nagyon jó érzés, hogy nem kell divatbemutatókra, fotózásokra gondolnom.”

A szupermodell arról is mesélt, hogy próbál egészségesen élni. A pezsgő helyett a vizet részesíti előnyben, így őrizve meg tökéletes alakját. A People magazinnak nyilatkozta: „Keményen dolgozó lány vagyok. Vigyáznom kell magamra. Annyit pihenek, amennyit csak tudok és sok vizet iszom.”:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.