Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Karácsonyi frizurák: ötletek a British Fashion Awards 2014-ről
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Karácsonyi frizurák: ötletek a British Fashion Awards 2014-ről

Milyen frizurát válasszunk? Nem egyszerű döntés, de tartsa szem előtt, hogy ünnepi frizurája összhangban legyen öltözetével és sminkjével. Mielőtt leülne a tükör elé, vagy meglátogatná fodrászát, próbáljon ki néhány frizurát amelyeket a British Fashion Awards 2014 díjátadó ünnepségén láthattunk.

 

                                                  Emma Watson oldalra fésült haja

 

Jó választás, mivel tökéletes összhangban van a formális és kevésbé formális öltözékkel. Az oldalsó retro hullámokat főleg a vállpánt nélküli ruhákhoz, vagy az egyenes szabású férfias stílus finomításához javasoljuk. Férfias formaruhához nyúlt Emma is és elbűvölően nézett ki. A nőiességet nemcsak frizurájával, hanem kifejező piros ajkaival hangsúlyozta.

 

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                           Rihanna magasra fésült hajcsomója

 

Az à la balerina módra csomóba fésült haj és a visszafogott smink garantáltan figyelemfelkeltő. De vigyázat! Ez a frizura megmutatja és kiemeli az összes arcvonást, ezért főleg a hibátlan szépségeknek ajánlott. Ebben az esetben a minimalisztikus smink elengedehetetlen, ennek ellenére arcvonásait ne féljen kiemelni. Rihanna a hosszú szempillára alapozott, sminkje nagyon finom és természetes meleg színárnyalatú.

 

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                    Suki Waterhouse fesztelen frizurája

 

Suki könnyed frizura választását és egyszerű sminkjét bizonyára ruhája kifinomult szabásvonala is kihagsúlyozta.

Ha főleg a ruházatára szeretné felhívni a figyelmet, fésülje kissé kócosra a haját mint ő, és semleges színű finom sminket válasszon, kiemelve legfeljebb egy intenzív szemhéjfestékkel.

 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.