Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Jennifer Lopez a sorozatokba is betör?
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Jennifer Lopez a sorozatokba is betör?

Jennifer Lopez a tévésorozatok világába is beszáll. Egy olyan sorozat producere lesz, amelyben egy egynemű pár neveli saját, örökbefogadott és nevelt gyermekeit. A színésznő elárulta, hogy saját életéből is merített ihletet a sorozathoz.

Jennifer az ABC csatorna „The Fosters” című sorozatának producere. Ő maga is két gyermek édesanyja. Az ikrek, Max és Emme Marc Anthonyval való házasságából születtek. „A mi családunk sem hagyományos. Én egyedülálló anya vagyok. A gyermekeim apukája nem él velünk. Van három mostohatestvérük két különböző anyától. És emiatt furán kéne érezzék magukat a gyerekeim? Szerintem nem. Ezért is támogatom a sorozatot, hogy megmutassuk, nemcsak a hagyományos családmodell létezik.” – nyilatkozta a színésznő az ABCNews-nak.

Jennifer már három házasságon túl van, jelenleg fiatal táncosával, Casper Smarttal randevúzik. Neki azonban gyerekei a legfontosabbak. „A műsor a szerelemről szól. Erre én is mindig emlékeztetem magam. Sokszor gondolkodom el a társadalom hozzáállásán, hogy mit hogyan kéne, mi hogy jó. És sokszor érzem úgy, hogy nem feltétlenül az a jó, amit a társadalom többsége annak tart. Mindenkinek más jelenti a boldogságot. Nekem az, ha a gyerekeim boldogok, egészségesek és velem vannak. Csak ez számít.” – mesélte Jennifer.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.