Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Jennifer Aniston és Brad Pitt jó barátok
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Jennifer Aniston és Brad Pitt jó barátok

 

Jennifer Aniston és Brad Pitt 2005-ben váltak el, de azóta is jó barátok.

Mindketten továbbléptek, hiszen Brad Angelina Jolie-val hat gyermeket nevel, Jennifer pedig Justin Theroux menyasszonny, és állítólag közel az esküvő. Brad sminkmestere, Jean Black szerint azonban a volt házastársak még mindig jóban vannak egymással. „Brad éppen ki akart törni a mindennapokból, amikor Angie-vel találkozott. Ezzel nem Jenniferről akarok negatívumot mondani. Már akkor is Brad életének a része voltam, láttam mindent, és azóta is látom, hogy Brad és Jennifer közel vannak egymáshoz. De Angie-ben akkor Brad meglátta azt, amire vágyott. Kalandos életre vágyott, és Angie ebben társ volt, aki megpróbálta a legtöbbet kihozni az adott szituációból.” – árulta el a sminkes az Esquire magazinnak.

Brad nemrégiben maga vallotta be, hogy azért volt boldogtalan Jenniferrel való házassága alatt, mert drogozott. „Sokáig úgy éreztem, én rontottam el. Akkoriban sokszor nyúltam a drogokhoz. Vákumban nőttem fel, és a házasságunk alatt is arra vágytam, hogy minél többet lássak és megtapasztaljak. Sokáig nem jöttem rá, hogy ezzel magamat teszem tönkre. Aztán körülbelül 10 éve tudatosan döntöttem a változás mellett. Olyan volt ez, mint egy megvilágosodás. És azóta próbálom nem elrontani a kínálkozó lehetőségeket, hogy jobban éljek.” – nyilatkozta nemrég Brad.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.