Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Jó szín a rózsaszín
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Jó szín a rózsaszín

Kate Hudson hajszíne megváltoztatásával nagyon megörvendeztetett minket. A mindig szőkehajú színésznőnek jól áll a színárnyalat és főleg a szándékot értékeljük amiért az új hajszínt választotta. Kate és édesanyja Goldie Hawn így fejezték ki együttérzésüket családtagjaikkal, barátaikkal és mindenkivel, akik mellrákban szenvednek. Október a mellrák elleni harc hónapja, mi is támogathatjuk ezt a küzdelmet, ha rózsaszín szallagot, trikót vagy egyéb szimbólumokat vásárolunk és viselünk.

 

                              

 

Hogyha élénk hajszínével ennek a jó gondolatnak a támogatása mellett dönt, ne feledje, hogy fő szerep a hajszíné és egyéb dolgok minimalisztikus kéne hogy maradjanak. Inspiráló lehet Kate sminkje, amely a friss arcbőrön, szempillán és üde, testszínű rúzson alapszik.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2023, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2023 - teljes frizurapróba.