Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · ISMERTETŐ: E.L.F. STUDIO matt rúzsok
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

ISMERTETŐ: E.L.F. STUDIO matt rúzsok

        
 
A matt rúzsok egyre népszerűbbek manapság. Azonban nehéz olyan terméket találni, ami ne szárítaná ki az ajkakat, ráadásul könnyen is felvihető. Ha neked is ismerősek ezek a problémák, az alább szereplő öt matt rúzs garantáltan ideális választás lesz a számodra.  
 
Egész pontosan az E.L.F. Studio termékcsaládjáról van szó. Ezek a rúzsok tökéletesen pigmentáltak, az állaguk krémes, és egész napra biztosítják az ajkak matt színét. Ha ez nem volna elegendő, A-, C-, és E-vitamint is tartalmaznak. Az ajkak ezeknek köszönhetően nem száradnak ki, és nem válnak cserepessé, repedezetté. A már említett krémes állagnak köszönhetően nagyon könnyen felvihetőek, és kellemes érzést biztosítanak. A rúzs evés és ivás után is tökéletes fedettséget biztosít, így nem kell arra figyelünk napközben, hogy nem kenődött-e el. Elegendő este áttörölni az ajkainkat, és egész napra biztosított a tökéletes megjelenés.  
 
        
 
Érdemes kiemelni a gyönyörű csomagolást, mely luxusminőségről árulkodik. A fedél alatt található rúzs fogása nagyon kényelmes, és könnyen felvihető. A rúzs végi színes szalagnak köszönhetően pedig jól elkülöníthetőek az egyes árnyalatok. A csomag szintén magában rejt egy praktikus kiegészítőt, melynek segítségével a rúzs végét minden egyes alkalommal tökéletes élességűvé tehetjük.
 
        
 
Az egyes árnyalatok gyönyörűek. Biztosan találtok számotokra megfelelőt, legyen akár porcelánbőrötök, mint nekem, de akkor sem maradtok választás nélkül, ha a sötétebb, olíva árnyalatot kedvelitek.
 
Tea Rose
Az első árnyalat, ami rögtön megfog mindenkit (nekem is ez a kedvencem), a Tea Rose. Egy hideg, rózsaszín árnyalatról van szó, egy leheletnyi lilával, mely igen nagy trend a jelenlegi szezonban.
 
        
 
Natural
A Natural egy gyönyörű bőrszínű termék finom, hideg felhanggal. Tökéletes a hétköznapi használatra.
 
        
 
Rich Red
Minden bőrszínhez tökéletes a Rich red gazdag vörös színe. A rúzs málna árnyalatú, bár ez az árnyalat elég markáns, épp a matt hatásnak köszönhetően biztosítja, hogy jól érezd magad ezzel a színnel az ajkaidon.
 
        
 
Praline
A melegebb színek kedvelőinek a Praline árnyalatot ajánlanám, mely a csokoládé telt színével a kilencvenes éveket idézi, ráadásul manapság nagyon divatos is. Valóban egy igazán egyedi árnyalatról van szó, melyet magam is szívesen viselek. Ha egy kicsit szeretnék rajta változtatni, az ajkak közepére a Natural-t alkalmazom, és az így létrejövő hatás az én világos bőröm mellett sem hivalkodó.
 
        
 
Coral
Ezt az árnyalatú rúzst a nyárra tartogatom, ugyanis napbarnított arcbőr mellett mutatkozik meg az igazi hatása. A narancssárga finom pasztell árnyalatáról, a korall színről van szó, melyhez barna arcbőr mellett valóban csak minimális smink szükséges.
 
        
 
Őszintén tudom ajánlani, hogy legalább az egyik árnyalatot ti is próbáljátok ki. Én a fentiekben bemutatott rúzsokkal tökéletesen elégedett vagyok. Krémes állag, könnyű alkalmazás, kiváló tartás és gyönyörű hatás. Nagy lájk! :)
 
        
        
 
Tereza
https://tchicblog.wordpress.com/
TChicChannel
 


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright Š 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.