Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Isla Fisher nem kaphat meg mindent
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Isla Fisher nem kaphat meg mindent

 

Isla Fisher úgy véli, senki sem kaphat meg mindent, amit szeretne. Még ő sem, hiába híres. De ő beéri azzal is, amilye van.

Az ausztrál színésznő  – aki férjével, Sacha Baron Cohennel két kislányt nevel – is küzd azzal, hogy színészi karrierjét és anyaságát egyensúlyban tartsa. Azt is elárulta, hogy mióta édesanya lett, nagyon sok áldozatot hozott, aminek bizony karrierje is kárát látta. „Nem lehet minden az emberé. Ez egy mítosz. Amit viszont megkapsz, azzal boldognak kell lenned. Én még sosem találkoztam olyan emberrel, akinek megvan a tökéletes család és a tökéletes karrier is. ” – vallja Isla.

A színésznő azt is elmesélte, hogy hiába ért el sikereket a színészi pályán, sosem volt olyan kivételezett helyzetben, mint Jennifer Lawrence vagy Anne Hathaway. Mindhárom színésznőnek Rachel Zoe, Hollywood első számú stylistja segít, de nem egyformán.

„Ugyanaz a stylistunk. De míg Jennifer és Anne az elsők között válogathatnak a dizájner ruhákból, én a sor végén kullogok. Amit ők elutasítanak, abból válogatok én.  A lánc alján vagyok, és az otthagyott morzsákból csipegetek. Általában ilyenkor is az első ruha, ami a kezembe akad, szokott a végső lenni. Mindig sietek, nincs több időm válogatni. Igazából boldog vagyok, ha van mit felvennem a vörösszőnyegen. A ruhákat nézve mindig a kényelmi zónámon belül maradok – nem úgy, mint a filmszerepeimet tekintve.” – árulta el Isla egy interjúban.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.