Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Inspirációk az Emmy díjátadó ünnepségéről – estére és iskolába is
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Inspirációk az Emmy díjátadó ünnepségéről – estére és iskolába is

Bármilyen hollywoodi díjátadó ünnepség jó alkalmat nyújt a divattrendek megfigyelésére. Így volt ez az idei Emmy díjátadó ünnepségén is, amelyet nagy várakozás előzött meg. A celebek által jelenleg közkedvelt egyszerűségnek és természetességnek köszönhetően biztosan találnak ötletet az új iskolai évre. Inspirációnak a legérdekesebb frizurákat választottuk ki.

 

                               

 

Kate Mara tudja, hogyan viseljünk elegánsan egyszerű bubifrizurát. Gesztenyszínű hullámai nagyszerű összhangot képeztek intenzíven kifestett szemeivel, amelyek vonzó, szinte varázslatos megjelenést kölcsönöztek számára.

 

                               

 

Claire Danes két trendet mutatott be egyben, ahogyan copfját egy alacsonyan elhelyezett csomóba göngyölítette. Ajkaival összhangot képező ruhája ellenálhatatlan kombinációt alkotott.

 

                               

 

Julia Roberts – Egyszerű és szelíd szőke hajával, csillogó bőrével és a legszélesebb mosolyával kitűnt a vörös szőnyegen.

 

                               

 

Kerry Washington – Modern, sőt futurisztikus külsőjével varázsolta el a közönséget. Egyenes haj, kifejező metál kék árnyalatú szemek és test színű ajkak. Talán soha nem nézett ki ilyen jól a kék árnyalatú festék barna szemeken. Örömünkre Kerra nem fél a színektől.

 

                               

 

Heidi Klum bebizonyította, hogy a hullámok soha nem rontanak el semmit. Utánozzák Heidi arany árnyalatúra festett alsó szemhéját, amelytől felragyogtak a modell csokoládé színű szemei.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.