Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Hogyan tegyük tartóssá a sminkünket?
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Hogyan tegyük tartóssá a sminkünket?

 
Ha jól emlékszem, néhány alkalommal már írtam arról, hogy a bőröm zsírossága miatt nem találok olyan make-upot, ami többet bírna ki néhány óránál. Úgy döntöttem, hogy ezúttal ezt a problémát járom körbe, bízva abban, hogy talán az E.L.F. tartósságot ígérő termékeivel végleg megoldódhatnak a már említett problémák. 
 
E.L.F. Studio Zamatos sminkalap 
 
                      
 
Rögtön három terméket is lehetőség volt kipróbálni, melyek közül az első az alapozó emulzió a Studio termékcsaládból. Azt már elöljáróba szeretném elmondani, hogy azonnal beleszerettem, és rögtön a kedvenc termékeim közé került. Tökéletes a bőrömnek. A legtöbb ilyen jellegű bázis csak szilikonos, és bár fényessé teszik a bőrt, a smink tartósságához nem tesznek hozzá. Az E.L.F. terméke azonban lényegesen sűrűbb, kisimítja a bőrt, a hatása azonnal látható, összetételének köszönhetően pedig a smink tökéletesen tartós marad egész nap! A bázis tökéletesen felkészíti a bőrt a sminkelésre, eltünteti az apróbb ráncokra, felszívja a felesleges faggyút és összehúzza a pórusokat, vagyis tökéletesíti a bőrt, ami voltaképpen minden sminkelés alapja. A termék illata enyhe, de nagyon kellemes, színtelen, de értékelem a luxuscsomagolást is. Nagyon jó szívvel tudom ajánlani zsíros, vegyes és normál bőrre is.
 
E.L.F. Studio Make-up Lock & Seal - Smink fixáló
 
                      
 
Kíváncsi voltam a speciális emulzióra is, amit tulajdonképpen univerzálisan lehet használni, és melynek célja elsődlegesen a smink élettartamának meghosszabbítása. A csomagolás tartalmazza az emulziót, egy ecsetet és egy kis csészét, mely a smink és az emulzió kikeverésére szolgál. A fixáló folyékony állagú, ami a véleményem szerint átmenetet képez a fixáló spray-ek és az alapozók között. Miután megszáradt, enyhén ragadós, így mindent megfelelően rögzít, sőt, a látvány tekintetében növeli is a smink intenzitását. Az emulziót lehet keverni szemhéjfestékkel, szemceruzával, és tulajdonképpen bármivel, aminek a tartósságát és intenzitását növelni szeretnénk. Ezt jól szemlélteti a mellékelt fotó, melynek bal oldalán swatch árnyalatokat láthattok fixáló nélkül, míg jobb oldalt ugyanezt, azonban már a fixálóval együtt. Láthatjátok, hogy a ragyogás és az intenzitás 100%-kal növekedett. A fixáló használata nagyon egyszerű. Egy cseppet cseppentek az ecsetre, és ettől kezdve mindent tökéletesen rögzít. Ha van olyan kedvelt terméketek, mely az arcbőrötök minősége miatt nem kellően tartós, de mégsem akartok lemondani róla, nagyon ajánlom, hogy próbáljátok ki ezt az E.L.F. Studio Make-up Lock & Seal-t. 
 
                  
 
E.L.F. Studio Make-up Mist & Set - Fixáló spray
 
                     
 
A recenziót – a sminkkel párhuzamosan – a fixáló spay-vel szeretném zárni. Az ilyen jellegű termékek a hétköznapokban számomra elengedhetetlenek, ezért is örültem, hogy kipróbálhattam az E.L.F.-ét is. Ha korábban még soha nem használtatok fixáló spray-t, a legjobban talán a hajlakkal lehetne párhuzamba állítani, melynek célja szintén a fixálás és a tartósság növelése. Az értelemszerű különbség az, hogy a recenzió tárgyát képező spray-t az arcbőrre kell alkalmazni, körülbelül 30 centiméter távolságból, a smink elkészülése után. A smink a spray használata után sokkal időt állóbb, ráadásul nem is szárítja, vagy húzza össze az arcbőrt, amit kimondottan tudok értékelni. Fontos azonban, hogy a negatívumokra is felhívjam a figyelmeteket. A spray enyhén parfümös illatú, melyet az arcbőrön már nem lehet érezni. Az egyetlen dolog, ami feltűnt, hogy a permet lehetne lágyabb, ugyanis a fújást követően apró cseppek maradnak az arcbőrön, és személy szerint inkább előnyben részesíteném a 'párásabb' állagot. Ettől eltekintve egy remek termékről van szó, melynek segítségével a make-up egész nap tartós marad.
 
        
 
A mellékelt képen látható smink elkészülése során mindhárom terméket használtam. Az arcbőrt alaposan előkészítettem a bázissal, a kék színeket a fixálóval kevertem ki, hogy ezzel is növeljem az intenzitásukat, majd az egészet a fixáló spray-vel rögzítettem. Nagyon elégedett voltam a fent bemutatott termékekkel, és örülök, hogy ajánlatom azoknak, akik a zsíros arcbőrük miatt hasonló problémákkal küszködnek, mint én.
 
Teréz
TChicChannel


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.