Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Hétköznapi őszi sminktrend
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Hétköznapi őszi sminktrend

A dizájnerek, fodrászok és sminkesek minden szezonban figyelmeztetnek bennünket, melyek a várható trendek, és mi az, amit illendő lenne elfelejtenünk. Ezek a trendek természetesen időnként visszatérnek, azonban az új kombinációk és inspirációk újszerű interpretációt nyernek.
 
Bár követem a trendeket, arra mindig odafigyelek, hogy olyat válasszak, ami személyesen inspirál, illetve megszólít, valamint ami illik a stílusomhoz, vagy gyakran épp az adott hangulatomhoz. A trendek néha kellemes múltbéli emlékeket idéznek meg, vagy arra ösztönöznek,  hogy kísérletezzünk új színekkel, és frissítő változástatásokat eszközöljünk a szépítkezés terén.
 
Idén a divatbemutatók hemzsegtek az ötletektől: a szemhéjon alkalmazott intenzív fekete vonalaktól és a bronz árnyalatokon át egészen az ajkak élénk színéig. A gótikus fekete rúzst hagyjuk máskorra, ugyanis közel sem viselhető olyan praktikus a hétköznapokban, mint a vörös különböző árnyalatai.
 
                            
 
Az e.l.f Essential Fixka na pery a Berry Blush árnyalataiban és a Crimson Crush tökéletes eszközként szolgál az új sminktrend követésében, ugyanis ezek segítségével könnyen és villámgyorsan sötét tónusú vörös ajkakat varázsolhatunk magunknak. Az applikátor hegyes vége gondoskodik a pontos felvitelről és az ajkak széleinek egyenletes színéről. Mivel ajakceruzáról, és nem rúzsról van szó, nem kenődik el, így elkerülhetőek az ismert 'katasztrófák', és hogy állandóan ellenőrizni kelljen sminkünket a tükörben azon aggódva, vajon nem mosódott-e el, vagy nem lett-e a szánk mellett a fogunk is vörös. Rúzst használva ugyanis még a legprofibbak is kénytelenek időnként ezekkel szembesülni. Szerintem még Hófehérke is habozás nélkül tenné be ezt az ajakceruzát a kézitáskájába. 
 
                            
 

Tetszik Önnek Zsuzsi sminkje? Kövesse a blogját itt!

 

TOP of the SHOP az aktuális átváltozáshoz:

 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (1)
Anna
12.15.2015

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.