Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Heidi Klum nem érti, miért kritizálják
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Heidi Klum nem érti, miért kritizálják

 

Heidi Klum nem érti, miért van mindenki kiakadva szexis és sokat mutató öltözködésén. Úgy gondolja, hogy amíg a teste miatt megteheti, addig így is fog öltözködni.

A német szupermodell állandóan az újságok címlapján szerepel ruhaválasztásai miatt. Ő viszont nem érti, miért veri ez ki sokaknál a biztosítékot. Úgy érzi, a teste még van olyan szép, hogy hordhat mélyen dekoltált vagy merészen felsliccelt ruhákat.

Elton John szokásos Oscar partiján egy igazán mélyen dekoltált, aranyszínű ruhában mutatkozott. Ezzel kapcsolatban így nyilatkozott: „Látniuk kellett volna előtte! Én inkább hordhatóvá varázsoltam – az eredeti ruhán egész a köldökömig futott a kivágás. Nekem mondjuk még az is belefért volna.”

A 39 éves szupermodell a mindennapi ruháit illetően a sokkal praktikusabb darabokat részesíti előnyben. Nemsokára az amerikai Csillag születikben lesz zsűritag, és elárulta, hogy mivel deréktól lefelé úgysem lesz látható, biztosan mellőzni fogja a magassarkú cipőket a műsor alatt. A sportruházattal kapcsolatban is inkább a kényelemre szavaz. „Szeretem, ha a pólóm inkább egy kicsit hosszabb. Vannak testrészek, amik jobb ha takarásban vannak, nem igaz?”:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.