Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Heidi Klum megmentette fiát a fulladástól
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Heidi Klum megmentette fiát a fulladástól

 

Heidi Klum és barátja, Martin Kirsten Hawaiion nyaraltak, amikor egy nagy hullám elsodorta Hidi hétéves fiát, Henryt és két bébiszittert.

Az amerikai Csillag Születikben zsűriző Heidi és barátja, Martin épp Oahu szigetén vakációztak, amikor egy nagy hullám besodorta Heidi fiát és a rá vigyázó két bébiszittert, Heidinek pedig fia segítségére kellett sietnie. A US Weekly-nek nyilatkozta: „Amikor láttam, hogy a nagy hullám befelé sodorja a fiamat és a bébiszittereket, nagyon megijedtem. Hiába jó úszó Henry, ez a hullám rajta is kifogott. Segítenünk kellett nekik, hogy épségben a partra jussanak. A végén szerencsére mindenki a partra tudott evickélni.”

A 39 éves szupermodell néhány hónapja randizik a 40 éves testőrével, miután elváltak útjai Seal-től. Heidi barátai szerint a modell fülig beleszeretett Martinba. Egy barátja mesélte: „Mióta múlt nyáron elkezdtek találkozgatni, gyorsan komolyra fordult a dolog. Heidi imádja az életét, és szívesen osztja meg Martinnal. Martinban azt is nagyon szereti, hogy Seal-lel közös gyermekeit szinte a sajátjaiként szereti. Martinnak köszönhetően Heidi a saját karrierjére is tud koncentrálni, mert a férfi szívesen húzódik a háttérbe és Heidi mindenben számíthat a támogatására.”:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.