Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Halloweeni sminkelés fehér és fekete kontaktlencsével
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Halloweeni sminkelés fehér és fekete kontaktlencsével

        

 

Szeretitek a Halloweent? Ha igen, akkor biztosan szerettek mindenféle maszkokat és jelmezeket kitalálni, amelyekhez hozzá tartozik a kreativ smink is. Csak egy tökéletes halloweeni sminkkel hagyhatunk igazán mély hatást.

 

Mivel a halloweeni ötletekből és maszkokból sosem elég, úgy döntöttem, én is készítek két sminket. Egyet magamnak a másikat pedig a barátnőmnek. A sminkeknél a színes kontaktlencsék játszák a főszerepen, ezek a ColourVue – Blackout és Whiteout lencséi. Életemben először használtam kontaktlencsét, de be kell valljam, egy teljesen más, magasabb szintre emelik a sminket. Pár percen belül megszokja a szem a szokatlan érzést, az után pedig már egyáltalán nem is tudatosítja az ember, hogy lencse van a szemén, tehát akár egész este, amíg a halloweeni parti tart, viselheti. Azonban azt ajánlom, hogy még az előtt tegyétek be a lencsét, mielőbb elkezdtek sminkelni, hogy később ne legyen problémás a smink miatt. 

 

                

 

                

 

Az arcomra a Splashes&Spills SFX kozmetikumot használtam fehér, fekete és piros színben. Nedves kozmetikai szivaccsal vittem fel és egy sintetikus ecset segítségével. Miután felvisszük a festéket az arcbőrünkre, hagyni kell egy pillanatik, hogy megszárodjon. Azután remekül kitart és nem fogja meg a ruhát sem. Egyszerűen langyos vízzel lemosható. Az én sminkemnél, amelyhez a fehér lencsét viseltem, művért is használtam, amivel az elvágott torkot festettem meg. 

 

                  

 

Mindkét smink nagyon egyszerű, nem időigényes és nem is volt hozzájuk szükség sokmindenre, viszont a hátásért megérte! Remélem, hogy inspiráltalak, és hogy a halloweeni maszkotok készítését legalább annyira fogjátok élvezni, mint én! 

 

Vera

ColourVUE - BlackOut
6990 Ft Áfával
ColourVUE - WhiteOut
6990 Ft Áfával
SFX művér
1480 Ft Áfával


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.