Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Halle Berry jótékony céllal órát tervez
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Halle Berry jótékony céllal órát tervez

 

Halle Berry és Michael Kors összefogtak, és az Egyesült Nemzetek Szövetsége Élelmezési Programjának keretén belül két különleges órát terveznek jótékony célból.

A gyönyörű színésznő és a híres tervező az órák tervezésével olyan embereken segít, akik képtelenek családjukat élelemmel ellátni. Halle részvételéről a programban Michael Kors nyilatkozott: „Halle egy számomra nagyon fontos projektben segít, méghozzá tehetségével, kifogyhatatlan energiájával, nagylelkűségével.” Az órák májustól vásárolhatók majd meg, és minden eladott óra 100 darab ételt jelent.

Halle – aki Olivier Martineztől első gyermekét várja – nőként, családanyaként fontosnak tartja felhívni a figyelmet azokra az emberekre, akik éheznek. „Statisztikák szerint a nőknek nagy szerepük van az éhínség leküzdésében. A szervezet kifejezetten a nőkre összpontosít, mert ők anyaként, tanárként képesek a családjuk vagy közösségük jövőjét jobbá tenni. Egy ilyen kezdeményezésnek én is szívesen a tagja vagyok, mert biztos vagyok abban, hogy igenis képesek vagyunk változtatni dolgokon, az emberek életén.” – árulta el a színésznő.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.