Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Halle Berry a lánya szemében hercegnő
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Halle Berry a lánya szemében hercegnő

 

Halle Berry lánya szerint anyukája egy hercegnő, és nem is sejti, hogy igazából egy híres filmszínésznő.

A színésznő ötéves lánya, Nahla nem tudja még, hogy anyukája egy híres világsztár. Ő úgy hiszi, anyukája azért öltözik szépen, mert hercegnő. Azt sem érti még igazán, miért állítják meg az emberek az utcán édesanyját. „Nahla azt hiszi, én egy hercegnő vagyok, azért is öltözöm ilyen szépen. Ha pedig az emberek megállítanak minket az utcán, mindig azt kérdezi, hogy ismerjük-e őket.” – mesélte Halle.

A 46 éves színésznő örül, hogy lányával újra átélheti a gyermekkor szépségeit, főleg most, hogy második gyermekével várandós vőlegényétől, Olivier Martineztől. „Nahla mellett újra gyereknek érzem magam. Rávesz őrült dolgokra is, azt veszek fel, amit csak akarunk, sokat jászunk és nagyon jól érezzük magunkat. Olyan, mintha én is újra kislány lennék ilyenkor.”

A barna színésznő örül, hogy nem lett hamarabb édesanya. Mostanra már híres ember, és nem kell aggódnia a karrierje miatt, több ideje van a családjára. „Örülök, hogy nem vállaltam hamarabb gyereket. 30 évesen még nem lettem volna kész erre a feladatra, akkor még azt próbáltam kideríteni, ki is vagyok valójában. Akkor a karrierem volt a legfontosabb. Azzal, hogy később lettem anya, semmiről nem maradtam le és semmit nem bántam meg. Ezért is tudok most már 100 százalékosan a családomra figyelni. Ennek köszönhetően jobban jelen vagyok a lányom életében is.” – árulta el Halle.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.