Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Haj egyszer-egy: Sofia Vergara hullámai
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Haj egyszer-egy: Sofia Vergara hullámai

Sofia Vergara amerikai színésznő haja maga a hollywoodi álom. Mi most lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készítsen magának ilyen fantasztikus frizurát egy jeles eseményre!

1.Előkészítésként tegyen hajára volumennövelő terméket és tengeri sót tartalmazó hajsprayt a hajtövekhez.

2.Szárítsa meg egy nem túl vastag körkefe segítségével.

3.A fejtető közepén lévő tincseket csavarja fel Velcro hajcsavarókra.

4.A kimaradt, száraz tincseket hajsütővasra csavarja fel. Mindig az arcától elfelé csavarja fel haját, és a hajvasalót tartsa függőlegesen.

5.A már kész tincseket fésülje át finoman ujjaival és tegyen rá fixáló sprayt.

6.Ezután vegye ki a hajcsavarókat és a tincsek tövére tegyen szárazsampont. Óvatosan fésülje hátra a felső tincseket, ezzel tartást adva nekik.

7.Végül egy hajvasalóval vasalja ki az arcát keretező rövidebb tincseit, de csak félig. Tartsa a hajvasalót függőlegesen, húzza végig a tincseken, és a végén csavarja meg a hajvasalót. Ezzel 70-es éveket idéző hullámokat fog kapni. Itt is fontos, hogy az arcától elfelé használja a hajvasalót.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.