Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Gwyneth Paltrow nem használna többé botoxot
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Gwyneth Paltrow nem használna többé botoxot

 

Gwyneth Paltrow esküszik, hogy többé nem használ botoxot, mert saját bevallása szerint úgy nézett ki tőle, mint egy „őrült”.

A 40 éves színésznő úgy érezte, szörnyen nézett ki, amikor kipróbálta a szépségipar gyors ránctalanító módját, a botox injekciót. A Harper’s Bazaar amerikai kiadásában nyilatkozta: „A sebészeti beavatkozástól félnék, de azért kérdezzetek meg 50 évesen. Azt gondolom, szinte bármit kipróbálnék a ráncok ellen. Kivéve a botoxot. Amikor egyszer próbáltam, úgy néztem ki, mint Joan Rivers.”

A kétgyermekes színésznő azt is elárulta, hogy néha nehezen tartja be szigorú diétáját, és hetente egy szál cigarettát megenged magának. Arról is mesélt, hogy az új szépészeti beavatkozásokat szívesen kipróbálja. Legutóbb például egy lézeres kezelésre mondott igent, amelynek a neve Thermage. Még az sem zavarja, ha az egész fájdalommal jár, mert hisz abban, hogy a szépségért néha szenvedni kell. Elmondása szerint a kezelés olyan, mintha az ember arcát egy gumiszalaggal ütnék meg, amiben áram van. De mivel a végén 5 évet fiatalodott a bőre, újra megcsinálná.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.