Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Grammy 2015: A legszebb frizurák és sminkek
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Grammy 2015: A legszebb frizurák és sminkek

A zenei világ legjelentősebb Los Angeles-i eseménye már mögöttünk van, az arany gramofonok néhány napja a díjazottak polcait díszítik. Ha a gálán részt vevő hölgyek ruháinak nézegetése közben elsiklottak szépségük részletei felett, vizsgáljuk meg ezt most közösen.

A zenei dívák arról ismertek, hogy a vörös szőnyegen nem félnek kísérletezni. Idén csak néhány szertelen összeállítást vettünk észre, túlsúlyban voltak az egyszerű frizurák, a csillogó arcbőr, a füstszínű szemfestés és a rózsaszín ajkak.

 

                             

 

Gwen Stefani ezúttal elhagyta jellegzetes vörös rúzsát és matt rózsaszínt választott. Modern csomóba fésült platinaszőke hajára és műszempillával csinosan díszített szemeire helyezte a hangsúlyt, így hihetetlenül kihangsúlyozta azokat.

 

                             

 

Katy Perry levendulaszínű hajával varázsolt el mindenkit. Jellegzetes haját és macskaszemeit mi mással kombinálhatta volna, mint színtelen” ajkakkal.

 

                              

 

Kim Kardashian könnyed hullámokkal díszített rövid frizurával és dús oldalsó ofinával jelent meg. Finom ecsetelésével főleg arcbőrének egészséges arculatát emelte ki.

 

                              

 

Lady Gaga hosszú ezüstszínű loknija megkoronázta azonos színárnyalatú ruháját. Zöldfémes árnyalatú szemfestése összhangban volt tengeri sellő stílusával.

 

                               

 

Nicki Minaj új, mérsékelt stílusát mutatta be. Fekete ruháját hátul lefésült haja, sűrű szempillával kiegészített gyöngéd macskaszemei és testszínű rúzsa egészítették ki.

 

                              

 

Iggy Azalea görög istennő stílusban fonta körbe hajával a fejét. Kék ruhájához tökéletes kiegészítőnek elég volt egy minimalisztikus szemkifestés.

 

                           

 

Rita Ora csillogó ruháját összehangolta hajszínével és sminkjével. Drámai füstös árnyalatú szemfestését a szeme belső sarkában ezüst színnel, ajkait színtelen rúzzsal emelte ki.

 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.