Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Gillian Andersont a lánya oktatta ki
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Gillian Andersont a lánya oktatta ki

 

Gillian Andersont lánya, Piper Maru bírálta, hogy annak idején a családja miatt több nagy szerepet is elutasított.

A 44 éves színésznő sok érdekes és sokat ígérő szerepről mondott le, hogy minél több időt családjával tölthessen. Emiatt most 18 éves lánya csalódott édesanyjában. Gillian aznonban úgy nyilatkozott, hogy nemcsak a családja miatt mondott le a szerepekről. „Nem csak a család miatt mondtam nemet ezekre a szerepekre, hanem azért is, mert nem tetszettek. Persze ettől még jó szerepek voltak, csak én nem akartam őket eljátszani. Mindegy, hogy a Trónok harcáról vagy a Downton Abbey-ről van szó, a 18 éves lányom nem érti, miért mondtam rájuk nemet. De egy hat- és négyéves gyerek mellett nincs arra időm, hogy ennyit legyek távol otthonról. Hacsak nem maga Martin Scorsese kér  fel egy filmre.” – nyilatkozta Gillian a Style magazinnak.

A színésznő nem szeret a rivaldafényben élni. Inkább tölti három gyermekével és férjével az időt, minthogy puccos partikra járjon. „Próbálok minél kevesebb időt tölteni a filmvásznon, sami manapság nem könnyű. Szeretem, amit csinálok. Szívesen veszek részt a filmekben, a hozzájuk kapcsolódó munkákban, de sokkal szívesebben vagyok a családommal. Mindegy, hogy otthon vagyunk vagy kirándulunk, ők a legfontosabbak. Mindig vidámságot hoznak a napjaimba.” – mesélte a színésznő.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.