Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · George Michael elhagyhatta a kórházat
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

George Michael elhagyhatta a kórházat

George Michael 13 nap után elhagyhatta a kórházat, miután egy bizarr baleset szenvedő alanya volt.

A 49 éves énekes fejsérüléseket szenvedett, amikor 70 mérföld per órás sebességnél kiesett autójából egy angol autópályán. A színész nem messze lakik Londontól, ide térhet haza most, hogy kiengedték. A kórház egy közleményben közölte, hogy az énekes jól van, és nincs már szüksége kórházi ellátásra.

A furcsa balesetnek egy motoros szemtanúja is volt, aki azt vallotta, hogy amikor meglátta, hogy valaki kiesik az auótóból, visszatolatott, hogy így védje az illetőt a további balesettől. Azt mesélte, hogy mindenhol vért látott, amíg a mentők érkezésére vártak. Olyan volt, mint amikor valakin áthajt egy autó.

„Amikor megkérdeztem, mi történt, akkor Michael azt mondta, hogy menet közben próbálta becsukni újra az ajtót, mert előtte nem volt jól bezárva. Ennek következtében esett ki a gyorsan közlekedő autóból.” – mesélte a szemtanú.

A hírek szerint George-ot a rendőrség is szeretné kihallgatni, hogy megállapítsák, pontosan mi is történt.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.