Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Frizura és smink bemutató: A 2015-ös tavaszi és nyári trendek
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Frizura és smink bemutató: A 2015-ös tavaszi és nyári trendek

Rendíthetetlenül kitört a tavasz, üdvözöljük hát megújult külsővel. Ha még nem változtatatta meg külsejét, ösztönzőek lehetnek a kifutókon bemutatott 2015-ös tavaszi-nyári trendek. Természetesen mindegyiket kipróbálhatja saját fényképén.

 

                              

 

Az aktuális szezon legtöbbet emlegetett szava egyértelműen a természetesség. A bemutatókon tanúi voltunk az éppen, hogy csak“ rendezett külsőnek (valaki mondhatná, hogy rendezetlen). A fodrászok és a sminkesek ezúttal hagyták magukat elragadtatni a 70-es évek természetes női szépségével. Megcsodálhattuk a bohém vagy hippi stílusú gyöngéd és lányos jelenségeket: könnyed hullámok, alacsonyra helyezett lófarok (szabadon hagyott hajcsomókkal), középső választék, cikk-cakk hajfonatok.

 

                               

 

A sminkesek és fodrászok azonban nem rekedtek meg a múltban, elragadtattak bennünket végtelen fantáziájukkal és újító ötleteikkel. A dús és hosszú hajfonatokat hajgumikkal és hajdíszekkel tették különlegessé. A szemkihúzás végtelen variációit, a szemöldök ecsetelésének új módszereit mutatták be (újdonság volt a kifakult vagy a pasztell árnyalatú szemöldök). Meglepetésként hatottak a tavaszi rét színeiben játszó, ötletes formájú szemárnyalatok. Az ajkakon a friss csillogó piros minden árnyalata a meghatározó. 

 

                              

 

                              

 

                              

 

                             

 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (1)
fdsg
11.16.2015

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.