Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Frizura divat 2014
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Frizura divat 2014

Az átmenet az óévből az újba remek lehetőséget kínál az újrakezdésre és a nagy változtatásra.

Merje ezt megerősíteni egy új frizurával. Inspirációul szolgáljanak az új 2014-es trendek, melyeket a világ kifutóin csodálhattunk meg.

 

A legtrendibb még mindig a bob - igaz már pár szezon óta ismételten jelen van, de előnyei a 2014-es évben is biztosítják számára vezető szerepét széleskörű variálhatóságának köszönhetően. Majd minden arctipusnak kedvez, nem igényel sok ráfordítást, mégis mindig frissen, atraktívan hat, mely nem kerül el egyetlen tekintetet sem. Válaszzon – frufruval vagy anélkül, hullásmosat vagy egyeneset, geometrikusra vágottat vagy inkább romantikusat, vagy a kevésbé merészeknek hamisat!

 

Kiengedett és lezser – vigye át függetlenségét frizurájába, engedje szét amennyire csak lehet. Természetesség, lezserség, lazaság a fő ismérvei az új szezon hajviseletének. A copfot is hagyja a lehető legalacsonyabban, valamint jópár hajtincset hagyjon szabadon, ez új, ártatlan, kislányos és romantikus külsőt kölcsönöz, s nem utolsó sorban terjedelmet is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bűbájos hajfonatok – idén is fonja be haját, azonban ne törekedjen a fonat tökéletességére. A természetes (már-már kócos) a divat. A hullámokat tupírozza fel, valamint hagyja a lehető leglazábbra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Retro kiegészítők – díszítse szépsége koronáját az elmúlt évek szellemében, és nem fogja megbánni. Úgy néz ki, hogy a 30-as és 50-es évek eleganciája, nőiessége és drámaisága inspiráló maradt a mai modern nő számára is. Elő a bőr és arany kapcsokkal, gumikkal, hajpántokkal, virágos díszekkel. Ne ijegyjen meg a színes szalagoktól, kendőktől sem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A férfiaknál továbbra is marad a hangsúlyos frufru – idén is hátul klasszikus vágással, oldalt rövidrenyírt, hosszab frufruval hagyott frizura a meghatározó. A frufrut összekócolhatja, felzselézheti, hullámosan oldalra húzhatja vagy oldalranyalhatja, vagy akár előre is fésülheti.

 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (1)
Krisztina
5.10.2014

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.