Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Frissítse fel frizuráját…rúzzsal!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Frissítse fel frizuráját…rúzzsal!

Biztos Ön is ismeri az érzést – egy vörösszőnyeges esemény, de nincs mit felvennie és a hajára is ráférne egy vágás. Nos, még ha a meghívónk mindig el is veszik a postán, akkor is mindig akad olyan esemény, ahová megújult frizurával szeretnénk menni. De mielőtt hívná a fodrászát vagy maga ragadna ollót, van egy ötletünk, amivel újdonságot hozhat frizura téren. Méghozzá egy rúzs segítségével! Az alábbi sztárok frizura-rúzs párosításából Ön is elleshet pár új trükköt!

 

 

 

 

 

Alice Eve színésznő klasszikus, laza hullámokból álló frizuráját igazán feldobja a harsány fukszia színű rúzsa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rita Ora énekesnő fényes, divatos bubifrizurája és a most nagyon divatos borszínű rúzsa is nagyon szép harmóniát alkot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az aktuális celeb, Coco Rocha lenyíratta hosszú fürtjeit egy androgün és aszimmetrikus rövid frizura kedvéért. Ehhez a merész frizurához tökéletesen passzolnak az élénk rózsaszínű ajkak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A frizurák királynője, Olivia Wilde azt is tudja, hogy egy gyönyörű frizura velejárója a tökéletes smink. Az ombre frizura is meztelennek hatna a klasszikus vörös rúzs nélkül.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.