Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Forradalmi csillámló make-upok az E.L.F.-től
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Forradalmi csillámló make-upok az E.L.F.-től

       
 
Gyakran próbálok ki új dolgokat, szeretek kísérletezni és állandóan meglepni másokat és magamat is. És ez nem csak a sminkekre igaz. Elhatároztam, hogy ezúttal kipróbálom, milyen eredményre jutok, ha olyan termékeket ötvözök, melyeknek más és más a finishe. A végeredményt már Ti is láthatjátok. Mit szóltok hozzá? Nézzük meg közelebbről, milyen termékeknek köszönhető ez a smink. 
 
E.L.F. STUDIO: MAD FOR MATTE PALETTA
 
                   
 
Rögtön a kedvenc termékemmel kezdeném, mely tíz különböző árnyalatot foglal magába. Gond nélkül használhatjuk lágy, mindennapos smink kialakítására, de 'kimozdulós' make-upnak is ideális. Kicsit tartottam attól, hogy ne legyen túlságosan porszerű, ami jellemző a legtöbb matt árnyalatú palettára. A termék azonban nagyon kellemes csalódást okozott, az árnyalatok lágyak és vajszerűek, a szemcsézettsége igen alacsony, és nagyon könnyen eldolgozható. A sötétebb árnyalatok némileg pigmentáltabbak, azonban a kiváló állaguknak köszönhetően rétegezhetőek is (ami szerintem alapvető). Önmagában is remekül tart még a szem alatti területeken is. Kiváló színpaletta minden napra! A praktikus csomagolásnak köszönhetően ráadásul minden neszeszerben tökéletesen elfér. 
 
E.L.F. STUDIO: SZEMHÉJVARÁZSLÓ
 
                   
 
Mivel azt terveztem, hogy a sminkelés után a szem körüli részt mattnak hagyom, a kontraszt érdekében egy nagy fényességű terméket választottam. Amikor megláttam az E.L.F. szemhéjvarázslót, ami azokat a palettákat juttatta eszembe, melyekkel sorra rukkolnak elő a világmárkák, rögtön lecsaptam rá. Egy univerzális termékről van szó, amivel új életet lehelhettek a sminketekbe. De önmagában is nagyszerűen használható (így tettem én is), akár kiemelőként. Az én választásom egy tradicionálisnak aligha nevezhető zöldes árnyalat volt, de a termék lágy rózsaszín, arany és kék színt is tartalmaz. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a rózsa árnyalat a többihez képest kevésbé pigmentált. Az állaguk finom és krémes, és egész nap remekül tartanak. Nagyon megkedveltem ezt a palettát, és már várom, hogy mit tudok kihozni ezzel a színekkel egy klasszikus, füstös fekete make-up esetén. 
 
E.L.F. ESSENTIAL: FOLYÉKONY SZEMHÉJTUS (STARDUST)
 
                    
 
Befejezésképp a Stardust árnyalatú folyékony szemhéjtust választottam. A termék átlátszó bázisú, melyben egész sok ezüstfényű csillám található, melyek mindig kicsit másképp csillognak aszerint, hogy milyen szögben esik rájuk a fény. A végeredmény gyönyörű, a csillogás a zöldtől a rózsaszínig terjed. Az állaga engem a folyékony bázisokra, illetve a szempillaragasztókra emlékeztet. Azonban nem holmi egyszerű folyadékról van szó, ugyanis nagyszerű alapként szolgál a csillámoknak, és egész nap kifogástalanul tart. Nem fordult elő, hogy a sminkelés befejezése után lepotyogtak volna, épp ellenkezőleg, viszont egy egyszerű sminkeltávolítóval könnyen lemosható.  Az egyetlen apróbb negatívum az ecset, ami a véleményem szerint lehetne egy kicsit precízebb, és személy szerint még egy kis csillámot adtam volna hozzá, hogy ne kelljen túl sokat használni a szemhéjtusból az elvárt intenzitás érdekében. Ezt leszámítva azt gondolom, hogy a termék koncepciója kiváló, a csillámokat nagyszerűen rögzíti, így a sminkelés után nem kell takarítanotok magatok után, nem úgy, mint a klasszikus csillámok esetében.
 
       
 
       
 
Bízom benne, hogy nem csak a recenzió, de a kész smink is inspirált benneteket.
 
Legyetek jók,
 
Teréz 


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.