Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Fergie a kényekmes kismamruhákra esküszik
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Fergie a kényekmes kismamruhákra esküszik

 

Mióta babát vár, Fergie stílusa megváltozott és inkább a kényelmes kismamaruhákat részesíti előnyben.

A 37 éves énekesnő és férje, Josh Duhamel első gyermeküket várják. A pocakja növekedésével együtt a stílusa is megváltozott. „Egy pici előlény van a pocakomban. Így változtattam az öltözködési szokásaimon. Mindenkinek más jön be, nekem a több réteg a kényelmes. Előtte nem zavart, ha valamelyik ruhám szűkebb volt, de mióta várandós vagyok, szeretnék ennek megfelelően öltözni.” – mesélte Fergie.

Mióta pocakja elkezdett kerekedni, Fergie szívesen hord bő, kényelmes ruhákat és az elasztikus derékbetéttel ellátott farmernadrágokat részesíti előnyben. A Life&Style magazinnak nyilatkozta: „Pocakosan is lehet valaki divatos, csak meg kell találni a megfelelő ruhákat. Én például beszereztem pár bővebb ruhát olyan tervezőktől, mint Jean Paul Gaultier vagy Martin Margiela. És a kedvenc famernadrágjaimat is átalakíttatom a szabómmal úgy, hogy kényelmes legyen. Nekem így kényelmes, mégis divatos.”:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.