Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Emma Watson büszke a Harry Potter filmekre
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Emma Watson büszke a Harry Potter filmekre

 

Emma Watson büszke a Harry Potter filmekben alakított szerepére, de örül annak, hogy most már új szerepekben is kipróbálhatja magát.

A 23 éves színésznő a nyolcrészes Harry Potter sorozatban Hermione Granger szerepét játszotta. Szívesen szerepelt a filmekben, hírnevét is ennek köszönheti, de mióta vége a forgatásoknak, örül, hogy más szerepekben is megmutathatja tehetségét.

„Nem próbálom meg tagadni, hogy szerepeltem a filmekben, jó volt. Büszke vagyok arra a munkámra is. De mivel már vége, és újabb, más szerepek jönnek, szívesen próbálom ki magam más karakterek bőrében is. Néha furcsa is, mert a sorozat nagyon távolinak tűnik már. Az azóta eltelt négy évben nagyon sok minden történt. De az emberek emlékezetében még élénken él.” – nyilatkozta Emma első nagy szerepéről Cannes-ban.

Azóta szerepelt már Sofia Coppola „The Bling Ring” című filmjében is, amiről csak jó emlékei vannak. „Hozzá voltam szokva, hogy szigorúan ragaszkodom a szövegkönyvhöz. Így volt ez a Harry Potter filmeknél is. Viszont Sofia filmjében sokat kellett improvizálnom, és ez nagyon tetszett.” – mesélte Emma.

Sofia Coppola is elismerően nyilatkozott a fiatal színésznőről. „Érdekes látni, ahogy a színészek egy híres szerepük után mennyit változnak, amikor egy másik karakter bőrébe bújnak. Emma nagyon ügyes volt.”:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.