Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Emberi csatos póthaj deluxe - ismertető
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Emberi csatos póthaj deluxe - ismertető

        
 
Szoktatok clip in póthajat használni? Én úgy döntöttem, ki szeretném őket próbálni. Rábukkantam az elő remy hajakra a HappyHairShop eshopon, és máris megtaláltam az igazit. Megrendeltem a Deluxe csatos póthajat sötétbarna színben. A póthaj pár nappal a rendelésem leadása után meg is érkezett. Már első érintésre kellemesen puha a haj és hihetetlenül sűrű. A csatok erősek, jól tartják a hajat, így az semmiképpen nem csúszhat ki belőlük. 50 cm hosszúságot választottam, de végül még egy kicsit le is nyírtam a hajból, hogy jobban beleilleszkedjen a saját hajamba. Az egész készlet 8 hajtincset tartalmaz és a súlya 150g. A REMY haj könnyű, kiváló minőségű (emberi haj), ki lehet vasalni és göndöríteni és nem kell félni, hogy leég. A hajat festeni is lehet, viszont azt még nem próbáltam. A párom nem egyszer kérdezte, hogy fent e van a póthaj vagy ez csak a saját hajam, mivel abszolút nem lehet látni a különbséget. 
Nézzétek meg a képeimet is. Ha kezdők vagytok, a póthajakban csak egyetlen tanácsot tudok adni. Fizessetek hozzá és vegyetek jó minőségű, 'elő' hajat. Kérjetek tanácsot akár közvetlenül az eladótól. Több fajta hosszúságból és színből is választhattok itt.
 
                 
 
                 
 
Andrea
andreasperspective.cz
 
 
 


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.