Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Elle Macpherson csodálja Victoria Beckhamet
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Elle Macpherson csodálja Victoria Beckhamet

 

Elle Macpherson szerint Victoria Beckham sok nő példaképe, mert képes a karrierjét és családját egyensúlyban tartani.

Az ausztrál szupermodell szerint Victoria Beckham – aki férjével, David Beckhammel négy gyermeket nevel – sok nő péladképe, mert családja mellett karrierjére is figyelni tud. „Sok nővel találkoztam már, akik a család mellett teszik le a voksukat, vagy rászorulókon segítenek, és mellette a munkájukra is odafigyelnek. Számomra ők az inspiráció. Ilyen nő Victoria Beckham is, akinek karrierje szárnyal, emellett viszont marad ideje népes családjára is. Ő fenn tudja tartani az egyensúlyt a számára két legfontosabb dolog között.” – nyilatkozta Elle a The Hunger magazinnak.

A 49 éves szupermodellt csak „A Test” néven emlegetik, miután 1989-ben a Sports Illustrated magazin címlapján pózolt bikiniben, és mindenki meggyőződhetett tökéletes alakjáról. A modell nem bánja ezt a becenevet. „Sokszor kérdezik tőlem, nem bántó-e számomra ez az elnevezés. Annyit szoktam csak válaszolni, hogy nagyon jól jött ez a név az elmúlt 30 évben.” – viccelődött egy interjúban Elle.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.