Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · E.L.F. MINERAL SZÁJKONTÚRCERUZA - Ismertető
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

E.L.F. MINERAL SZÁJKONTÚRCERUZA - Ismertető

      
 
A szájkontúrceruza beépítése a mindennapi sminkbe már hosszú ideje a terveim között szerepel, azonban sajnos mindeddig nem találtam olyat, ami mind színben, mind állagában megfelelt volna az ízlésemnek, és elég lett volna csak néhány percet rászánni reggelente. Mivel nagyon elégedett vagyok az E.L.F. termékeivel, úgy gondoltam, hogy adok egy esélyt a Mineral termékcsaládnak
 
                      
 
Már a bevezetőben meg kell említenem a kiváló kialakítást, ugyanis nagyon értékelem, hogy a ceruzák 'kitolhatóak'. Emiatt nem kell őket farigcsálni, mindig megtartják a formájukat, ami lehetővé teszi a precíz használatot. Kimondottan tetszetős a matt fekete külső borítás. A ceruzák ásványi alapúak, nem tartalmaznak parabént, tartósítószereket és mesterséges színezéket. Ezek helyett az összetevők között szerepel a shea vaj, a szezám- és jojoba olaj, ami alapján joggal következtethetünk arra, hogy a ceruza ragyogóan táplálja az ajkakat.     
 
                 
 
A ceruzák állaga hihetetlenül krémes, extrém módon pigmentált, nagyon könnyű az alkalmazásuk, és mint arra már az előbb utaltam, egyáltalán nem szárítják ki az ajkakat, épp ellenkezőleg! A kiváló pigmentáltságnak és a finom textúrának köszönhetően akár önmagában is használhatóak. A természetes árnyalatoknak köszönhetően azonban kiválóan kombinálhatóak a rúzsokkal is. Előszeretettel használom az E.L.F matt rúzsaival, de a krémes rúzsokkal is, mivel a kontúrceruzának köszönhetően sokkal hosszabb ideig tartósak maradnak. Maguk a ceruzák matt árnyalatúak, nem kenődnek el sem evés, sem ivás során, egyszeri alkalmazás után nagyjából öt órán keresztül kifogástalan tartást biztosítanak. Az egyedüli negatívum, amire szeretném felhívni a figyelmet az az, hogy a termék illata elég intenzív, amit még a felhelyezés után is érezni lehet.  
 
                       
 
Rögtön három árnyalatot is lehetőségem volt kipróbálni. A Peachy gyönyörű korall színű. Nagyon szépen mutat az ajkakon, és bármilyen narancsos árnyalatú rúzzsal kiváló hatást tudunk vele elérni. Leginkább azoknak tudnám javasolni, akiknek sötétebb árnyalatú az arcbőrük.
 
                       
 
A Brown árnyalat a manapság nagyon divatos hideg barna színű, mely eltünteti az ajkak meleg árnyalatait, így akár világosabb rúzsokkal is jól használható, melyek önmagukban talán nem mutatnának olyan jól, és melyek alól átütnének az ajkak.
 
                       
 
Végül, de nem utolsó sorban a Rose árnyalatot mutatnám be, mely a három közül a kedvencem lett. A színe tökéletesen megfelel a nevének, és egyben ez az árnyalat áll a legközelebb az ajkaim színéhez. Voltaképpen bármilyen színű rúzzsal kombinálhatjuk, de kiválóan kontúrozhatjuk vele az ajkainkat, mivel a rózsaszín árnyalatnak köszönhetően mindvégig természetes hatást kelt. 
 
                        
 
 
A fentiekben bemutatott szájkontúrceruzák nagyon kellemes meglepetést okoztak. Nem csak, hogy nem szárítják ki, de hidratálják is az ajkakat, és nagyon kellemes a használatuk. Ha eddig még nem találtátok meg az ideális szájkontúrceruzát, merem ajánlani, hogy Ti is tegyetek egy próbát az E.L.F. termékeivel.
 
                         
Teréz  


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright Š 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.