Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Dita von Teese titkos koktélja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Dita von Teese titkos koktélja

Dita von Teese egy különleges „zöld koktélt” iszik minden nap, ami segít a karcsúsága megőrzésében.
 
Dita von Teese, a 39 éves börleszk táncos szerint ennek a „zöld koktélnak” köszönheti az alakját, és elismeri, hogy néha naponta kétszer is elfogyasztja. 
 
Dita – aki a Cointreau-val közösen dolgozik egy estélyi táska megtervezésében – mondta a BANG Showbiz-nek: „Tulajdonképpen csak annyit teszek, hogy reggel megiszom a koktélomat. Néha ebéd előtt iszom. Aztán egy könnyű, vegetariánus ebédet fogyasztok, például salátát. Végül pedig a vacsorámat éjjel fogyasztom el.”
 
Dita – aki ebben a hónapban ünnepli 40. születésnapját – Kimberly Snyder, a híréssegek táplálkozási tanácsadójának könyvében, a „ The beauty Detox”-ban olvasta a receptet. Elismeri, hogy bár szereti kényeztetni magát, a könyv megtanította arra, hogyan táplálkozhat egészségesen egy kiegyensúlyozott diéta segítségével. „ Sokat megtanultam az ételekről, hogy melyik egészséges, és melyik nem. Sok a tévhit ezzel kapcsolatban. 
 
Bár Dita – akit a  martinis pohárban lejtett sztriptíz tánc tett híressé – sokat dolgozik a színpadon, azt beismeri, hogy a „zöld koktélja” segít neki a legtöbbet abban, hogy formában tartsa magát. „Nem mondanám, hogy a tánc tart fitten. A „zöld koktélom” a titkos fegyverem.”


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.