Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Diane Kruger imád utazni
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Diane Kruger imád utazni

 

Diane Kruger és barátja, Joshua Jackson nagyon szívesen választanak exotikus úticélokat nyaralásaik alkalmával azért, hogy minél több új dolgot tanuljanak meg más kultúrákról.

A 36 éves színésznő és ugyancsak színész barátja szívesen látogatnak exotikus tájakra, mert szeretnek új kultúrákkal és emberekkel megismerkedni. „Imádok utazni. Joshua és én sokat utazunk. Az tetszik az utazásban, hogy nagyon sok új dolgot tanulok, új embereket és kultúrákat ismerek meg és akkor érzem magam elememben, ha nem vagyok a négy fal közé zárva.” – mesélte a színésznő.

Diane arról is mesélt, hogy szeret a divat terén kísérletezni, de azért biozonyos dolgokhoz ragaszkodik. „A fekete, fehér és az élénk színek mindig jöhetnek. Mivel a színészet előtt modellkedtem is, a divat 16 éves korom óta az életem szerves része. És hogy eláruljak egy titkot is: a gardróbomban vannak olyan ruhák, amikkel könnyű a férfiakat manipulálni. Ha például el szeretnék csábítani valakit, nem baj, ha van hozzá megfelelő ruhám, igaz?” – níilatkozta a színésznő a People magazinnak.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.