Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Diane Kruger a Chanel Skincare új reklámarca
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Diane Kruger a Chanel Skincare új reklámarca

 

Diane Kruger lett a Chanel Skincare új reklámarca. Ezzel folytatják a közösen megkezdett, gyümölcsöző együttműködést.

A szép színésznő bája mindig is tetszett a neves divatháznak, ezért úgy döntöttek, hogy az új szépségápolási kampányuk reklámarcának kérik fel. Diane már 1996-ban reklámozta a divatház Allure parfümjét, majd 2007-ben maga Karl Lagerfeld fényképezte a színésznőt a Paris-Biarritz kézitáskák reklámkampányához. Mivel a Chanel úgy gondolta, hogy Diane igazán jól reklámozta termékeit, most az új szépségkollekció reklámarcaként a cég nagykövetévé vált. A reklámkampány nemsokára látható lesz.

Diane 15 évet dolgozott modellként, mielőtt átnyergelt a színészetre. Elismerte, hogy bár a nagy a nyomás mind a modellszakma, mind a színészet felől, őt mégsem érdeklik a legújabb egészséggel kapcsolatos trendek és szerinte sok olyan „bolond” ember van, akik túl sokat foglalkoznak a testükkel. „Épp most forgattam Jason Clarke-kal, és mikor egy este vacsoráztunk, megemlítette a legújabb helyet, ahol organikus dzsúszokat lehet inni. Én pedig hozzá fordultam, és elárultam neki, hogy ő az egyik példa arra, miért nem szeretem a színészeket. Nem gondolom, hogy egészségesnek lenni rossz, de amikor ez már mániává válik, azt nem szeretem.” – árulta el Diane egy interjúban.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.