Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Denise Richards nevelheti Charlie Sheen ikerfiait
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Denise Richards nevelheti Charlie Sheen ikerfiait

 

Egy amerikai bíróság elutasította Brooke Mueller kérvényét, hogy vonják meg fiai felügyeleti jogát Denise Richards színésznőtől.

Charlie Sheen legutóbbi feleségét, Brooke Muellert drogelvonó kúrán kezelik, ezért négyéves ikerfiait, Bobot és Maxet a színész előző felesége, Denise Richards neveli. Brooke azért kérvényezte a  színésznő felügyeleti jogának megvonását, hogy így fiai bátyjához kerüljenek. Ekkor ugyanis a Charlie Sheen által fizetett havi 55 ezer dolláros apasági támogatás Brooke családjában maradt volna. Brooke azzal érvelt, hogy Denise is csak a pénz miatt vállalta a fiúk nevelését.

A bíróság azonban nem látta megalapozottnak a kérvényt, ezért azt elutasította. Denise Richards aláírt egy nyilatkozatot, hogy a fiúk neveléséért nem fogad el pénzt exférjétől, és a bíróség is úgy látta jobbank, ha a fiúk jelenlegi helyükön maradnak. Véleményük szerint az újabb változás, jelenlegi helyükről való elmozdításuk nem szolgálná a fiúk érdekeit.

A négyéves ikerfiúkat édesanyjuk droghasználata és pszichiátriai kezelése miatt vették el Brooke-tól. A két fiú mellett Denise Charlie-val történt házasságából születtet két gyermekét, Samet és Lolát is neveli, valamint van egy 23 hónapos örökbefogadott lánya is, Eloise.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.