Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Danii Minogue nehezen kezelte a hírnevet
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Danii Minogue nehezen kezelte a hírnevet

 

Danii Minogue nehezen kezelte hírnevét és testvérével, Kylie-val való összehasonlítását a 90-es években.

Amikor a 90-es években ő is popkarrierbe vágott, mint akkor már híres testvére, Kylie, akkor bizony sokat idegeskedett emiatt. Úgy érezte, mindig testvérével hasonlítják össze, és ő a „csúnyábbik fenék”.

Danni először a 80-as években kapott szerepeket, még gyerekszínészként, csakúgy, mint Kylie. Erről korábban így nyilatkozott: „Amikor valamin sokat aggódsz, akkor egyfajta félelem alakul ki benned emiatt. Ilyen például a félelem a magasságtól. De ez igazából csak a fejedben létezik. Már nem idegeskedem ilyen dolgokon, de az elején sokat aggódtam, és az szörnyű volt.”

Az ausztrál popsztár nemsokára újra a reflektorfénybe kerül, mert zsűritagként részt vesz a Nagy-Britannia és Írország következő topmodellje című műsorban. Danii szerint, mint oly sok más sztárnak, neki is van egy privát arca és egy, ami a közönségnek szól. Neki azonban még hosszú évek sikeres előadói munkája után is nehezére esik természetesen viselkedni a kamerák előtt.

Danii arról is mesélt egy interjúban, hogy szeretné, ha most kétéves fiának, Ethannak egyszer kistestvére születne. Azonban egyenlőre úgy érzi, Ethan minden szabadidejét lefoglalja, így a kistestvér nem mostanában várható.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.