Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Csillogás – nemcsak az ünnepek alatt
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Csillogás – nemcsak az ünnepek alatt

Kíváncsi arra, hogyan őrizhetné meg bőre üdeségét és csillogását még a hideg téli hónapokban is? Elárulunk pár ötletet, amivel eltüntetheti fakó bőrszínét!

Mitől fakó a bőre?

Amikor az elhalt hámsejtek bőre felszínén összegyűlnek, akkor nem engedik át a fényt, és így bőre felszíne lesz világosabb. Minél idősebbek vagyunk, annál nehezebben cserélődnek bőrünk hámsejtjei.

Hogyan őrizze meg bőre ragyogását?

Egy szó a válasz: Bőrradírozás! Minél hamarabb és gyorsabban tudja az elhalt hámsejteket eltüntetni, annál hamarabb kap arcbőre fényt. Ettől pedig egészséges színű, ragyogó bőre lesz.

Milyen gyakran?

Már a napi arcápolás részévé teheti arca radírozását, ha egy bőréhez kíméletes, bőrradírozó szemcséket is tartalmazó arclemosót választ. A mélyebb radírozást elég hetente egyszer megejtenie. Ilyenkor már nagyobb szemcsés bőrradírozó terméket válasszon, amely bőre mélyebb rétegeit tisztítja.

Melyik bőrradír az Önnek való?

Ha bőre normál, zsíros vagy a kettő kombinációja, akkor olyan terméket válasszon, amely kis mennyiségben szalicil savat is tartalmaz, mert ennek köszönhetően eldugult bőrpórusait is tisztítja. Ha bőre száraz, akkor érzékenyebb is, és nem mindegy, mivel kezeli. A nem jól megválasztott termékek még szárazabb, irritált bőrhöz vezethetnek. Önnek egy sokkal kíméletesebb bőrradírra van szüksége, amely kis mennyiségben tejsavat tartalmaz, és csak hetente egyszer radírozza bőrét.

Mi jöjjön a radírozás után?

Hidratálás! A radírozás után, főleg ha bőre száraz, szüksége van utánpótlásra. Olyan arckrémet válasszon, amely keramidokat tartalmaz, hogy bőre nedvességtartalmát megőrizze és juttasson szervezetébe minél több C vitamint, mert antioxidáns tartalmának köszönhetően bőre fényesebb és egészségesebb lesz.

Top tipp: Nem elég a természetes csillogás? Szeretne olyan csillogó bőrt, mint a sztároknak? Akkor használjon olyan arcpúdert – mindegy, hogy krémes vagy folyékony állagú – amelyben csillogó anyagok is vannak. Válasszon a bőrtónusának megfelelő színűt – például rózsaszínes vagy éppen sárgás árnyalatút – és ujjai segítségével vigye fel homloka közepére, arccsontja csúcsára, állára és orrára. Dolgozza jól el bőrével.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.