Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Csatos póthaj - ismertető
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Csatos póthaj - ismertető

        
 
Gyönyörű, sűrű, hosszú haj – erre vágyik a nők többsége. Sajnos a természet nem ajándékozott meg sűrű hajjal. Ha ti is így vagytok vele, akkor pont nektek szól ez a cikk. Be szeretném nektek mutatni a 100%-os emberi hajból készült csatos póthajat, amely meghosszabbítja és besűríti hajatokat. És mindezt nagyon gyorsan és egyszerűen teszi. Hogyan is működik valójában?
 
                           
 
A 100%-os REMY csatos póthaj, amely Angliából származik, kiváló minőségű. A haj puha, kellemes az érintésre és törhetetlen. A haj a tövétől a végekig nagyon sűrű, így tokéletesen besűríti hajatokat. Szóval. ha mondjuk hosszú a hajatok, és nem szeretnétek meghosszabbítani, csak besűríteni, akkor elég, ha egyforma hosszúságú hajat vásároltok. A választék a hosszúságot (30-60cm) és a színskálát (platinaszőkétől feketéig) illetően is nagy. 
 
                               
 
A haj, amelyet én rendeltem platinaszőke színű és 45 cm hosszú. A haj csak pár centivel hosszabb, mint az enyém, szóval a végeredmény nagyon természetes. A szett tartalma 8 hajtincs:
 
            - 1x20cm hajtincs 4 csatos
 
            -  2x15cm hajtincs 3 csatos
 
            -  2x10cm hajtincs 2 csatos
 
            -  1x7,5cm hajtincs 2 csatos
 
            -  2x5cm hajtincs1 csatos
 
Ami a színválasztást és a hosszúság kiválasztását illeti, először is azt ajánlom, hogy gondoljátok át, hogy a hajat meg akarjátok-e hosszabbítani, vagy csak sűrűbbé tenni, és mérjétek le a saját hajatok hosszúságát. Ez után tudni fogjátok, meddig érne a hajatok, és hogy ez megfelel-e nektek. Ha két szín közt nem tudtok dönteni, én inkább a világosabbat javasolnám, mivel az élő póthajat lehet festeni, és biztos kíméletesebb, ha befestitek sötétebb árnyalatra, mintha szőkíteni próbálnátok. Ha ombre hajatok, van mint nekem, akkor a helyetekben én azt a színt választanám, amely a vége, van, mivel azt lehet majd legjobban látni. 
 
                                       
 
Még mielőtt megmutatom, hogy kell a hajat használni, pár szót szólnék a haj ápolásáról. Ahogy már említettem, a haj 100%-an élő, és ez azt jelenti, hogy úgy kell vele törődni, mint a sajátotokkal. Alvás előtt (és például sport tevékenység közben) a hajat le kell csatolni, nehogy összegubancolódjon. A hajat 4-5 használat után mossátok meg. Először fésüljétek ki, és utána langyos vízzel és samponnal teli lavórban mossátok meg alaposan. Vigyázzatok azonban arra, hogy a hajat ne nagyon dörzsöljétek vagy rángassátok. Ezek után öblítsétek ki a hajat, és hagyjátok lecsöpögni. Legjobb, ha a haj természetesen szárad meg. Ami a haj tárolását illeti, ajánlatos, ha a hajat visszateszitek a tasakjába, ha teljesen száraz, és összekapcsolt csatokkal tároljátok, hogy ne kócolódjon. A hajat lehet vasalni vagy göndöríteni, viszont ne feledkezzetek el a megfelelő ápolószer használatáról. 
 
                           
 
A haj alkalmazása igazából nagyon egyszerű, és pár perc alatt készen is vagytok vele. Ha kezdők vagytok, ajánlom, hogy először döntsétek el, hova fogjátok az egyes tincset csatolni. A leghosszabbat legjobb a fej közepéhez csatolni, tehát oda, ahol a fej a legszélesebb. A csatos tincseket nyugodtan alkalmazzátok a fej oldalán. A tincs alkalmazása előtt egy kicsit feltupírozom a haj tövét, így jobban fog tartani a csat. Ezt követően már elég csatolni a hajat. Ajánlom, hogy a két tincs között tartsátok be 2 cm-es távolságot.
 
                  
 
Végül pedig az ujjaitokkal „fésüljétek át” a hajat, és bizonyosodjatok meg arról, hogy a csatok nem látszódnak. Én mindig egy kicsit át is lakkozom, és ezzel kész is. :)
 
        
 
A csatok erősek, szóval nem kell aggódni, hogy napközben kikapcsolnának. A haj természetesen néz ki, fényes és nagyon jó minőségű. Nagyon jól néz ki copfban is, és kiválóan megfelel ünnepi vagy hétköznapi viseletre is. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. :) 
 
Tereza
TChicChanel - YouTube
tchicblog.wordpress.com


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.