Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · colorful eyes
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

colorful eyes

        
 
Azok, akik hosszabb ideje követnek tudhatják, hogy régebben szemüveges voltam. Bár azért nem tettem le teljesen - otthon többnyire azt hordom -, de sokkal szívesebben viselek kontaktlencséket. Nem esik le, nem kell folyton tisztogatni nedves, esős időben, havazáskor... A kontaktlencsék számos előnyéről hallottam már, ez is motivált abban, hogy én magam is tegyen egy próbát velük, és 'megtanuljam' viselni őket. Kilencedikes korom óta hordok kontaktlencséket, de ekkoriban még a szemüveget részesítettem előnyben. Az első időkben be sem tudtam helyezni a szemembe a lencséket, de mindenkit megnyugtatok, könnyen bele lehet tanulni. Magam sem értem, miért csak hosszú évekkel később jutott az eszembe, hogy próbát tegyek a színes lencsékkel is. Mindenesetre ez volt legjobb döntés, amit hozhattam. Első alkalommal kék kontaktlencséket rendeltem (természetesen dioptriásat). Hihetetlenül szép sötétkék árnyalatuk van, tökéletes fedést biztosítottak (az eredeti szemszínem egyébként zöld). Valamivel később úgy voltam vele, hogy nem árt még egy kis változatosság, ezért vettem egy szürke lencsét is.
Először azonban kék, Glamour Blue lencsét szeretném bemutatni, melyet már hosszabb ideje hordok:
 
                    
 
                    
 
Amint már említettem, gyönyörűek, kicsit meg is nagyobbítják a szemet, de ezt idővel én, és a környezetem is megszokta. :) Nekem nagyon bevált, és biztosan fogok még rendelni ebben a színben.
 
                  
 
                  
 
A következő, Glamour Honey névre keresztelt lencse szürkés narancssárga színű. Az első vásárláskor kicsit tartottam tőle, de utólag már úgy vélem, valójában nem volt mitől. Mindig, amikor új lencséket vásároltam, elmentem a szemorvosomhoz, vagy ugyanabban az optikában rendeltem meg, ahonnan az előzőt is vásároltam. Végül megkockáztattam a Glamour Honey árnyalatot, és azt kell, hogy mondjam, hogy tökéletesen fel tudtam őket helyezni, sőt, jobban mint a klasszikusabbakat, amiket korábban használtam. Órákkal a behelyezésük után sem érzek semmi kellemetlenséget, észre sem veszem, hogy a szememben vannak. Azt azért hozzá kell tenni, hogy az említett színárnyalat nagyon intenzív, a narancssárga szín miatt néha úgy éreztem magam, mintha vámpír lennék. :D
 
        
 
A színes kontaktlencséket ugyanúgy ápolom, mint a hagyományosokat. Minden viselés után egy kis tubusban tisztítófolyadékkal átmosom. Napközben mindig vannak nálam szemcseppek, melyek lencsék viselése mellett is alkalmazhatóak, de nem hiányozhat a táskából a szemüveg sem (biztos, ami biztos).
És Ti, mit részesítetek előnyben? Szívesen viseltek kontaktlencséket, vagy inkább szemüveg pártiak vagytok? És a színes kontaktlencséket próbáltátok már? :)
 
Nádja

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.