Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · colorful eyes, crazy eyes
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

colorful eyes, crazy eyes

                      
 
Sziasztok,
 
Sokan talán már tudhatjátok, hogy nagyon szívesen hordok különböző színű kontaktlencséket. A klasszikus átlátszókról nagyjából másfél éve váltottam a színesekre, melyeket csak dicsérni tudok. Lágyak, kényelmes a viselésük, és már teljesen megszoktam őket.
Rendszeresen, napi szinten viselek kék kontaktlencséket. Jól illenek hozzám, és már jó rég nem hordtam klasszikus átlátszókat, melyek látni engednék az eredeti szemszínemet. Ha hazaérek, először mindig kiveszem a lencséket, és felveszem a szemüvegemet, de például edzés közben, a suliban vagy a városban mindig színes lencséket viselek. 
A legfőbb előnyük ezeknek a kontaktlencséknek, hogy valóban csodát tesznek a szemekkel. Nem csak a színüket változtatják meg, de nagyobbá is teszik őket. 
 
                     
 
Nagyjából egy év után a kék kontaktlencsék mellett kipróbáltam a barnát is. Jobban nem is dönthettem volna! A gyönyörű barna szemekbe még jobban beleszerettem, mint a kékekbe. A környezetemben gyakorlatilag már senki nem emlékszik arra, milyen az eredeti szemszínem. :D Ezek a barnák tényleg tökéletesen illenek hozzám, ezért a következő rendelésem során egyértelmű volt, hogy a kékek mellé egy újabb pár barnát is beszerezzek. Ebben a cikkben javarészt az ezekkel kapcsolatos tapasztalataimat fogom megosztani. :)
 
                  
 
A közelmúltban ezért ismét keresgélni kezdtem, hogy milyen fajtát rendeljek. Amikor szóba került a dolog a suliban, rögtön felkeltette az érdeklődését egy jó barátomnak, Matyinak is, aki szintén ki akart próbálni valamilyen lencsét. Néhány nappal később le is adtam a megrendelést UV-fényben világító fehér, ColourVUE - Glow White lencsékre. Az eredményt itt láthatjátok: 
 
                  
 
Hát, ez több, mint félelmetes. :D
De mivel nagyon érdekes is, ezért úgy döntöttem, én is teszek egy próbát velük. Igaz, nem olyat választottam, ami UV-fényben világít, de a döntésem egy nagyon hasonlóra, a ColourVUE - White Zombie-ra esett. Ezekből dioptriás változatot választottam (mert egy kicsit vaksi vagyok). És az eredmény? 
 
               
Szerintem tökéletes! Persze nem feltétlenül napi szintű viseletre, de bulizáshoz vagy Halloweenre abszolút ideális!
A lencsék nagyon kényelmesek, puhák és jó érzés viseli őket. Nagyon nem átlagosak, és az első alkalommal, amikor kipróbáltam őket, szabályosan megijedtem a látványtól. :D
A családom néhány tagára is sikerült a frászt hoznom. :D De nagyon örülök, hogy rászántam magam, mert egészen más, mint a korábbiak. 
 
Nadja
thecolorfulthoughts.blogspot.sk
 


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.