Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Christina Aguilera jól érzi magát
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Christina Aguilera jól érzi magát

 

Christina Aguilera jól érzi magát és igyekszik többet törődni magával.

A 32 éves énekesnő hosszabb ideje Matthew Rutler barátnője és nemrég pár kilótól is megszabadult. Ennek is köszönhetően úgy érzi, jó szakaszát éli az életének. Most, hogy az amerikai The Voice műsorban szünetelteti munkáját a zsűriben, jobban odafigyel magára, többet törődik egészségével. Egy ismerőse elárulta, hogy Christinának hirtelen sokkal több ideje lett magára, és ez szinte csodákra képes.

Christina stylistja, Simon Harouche elárulta, a változás Christina gardróbján is látható. „Christina most jó passzban van. Nagyon jól néz ki. Egyre inkább elhagyja a provokatív ruhákat, és nyugodtabb vizekre evez. Továbbra is nőies és szexis szeretne maradni, de már nem tesz ki annyi mindent a kirakatba, többet hagy meg a képzeletnek.”

Christina nemrég arról beszélt, hogy szeretné, ha újfajta inspirációk érnék őt, ezért ötéves fiával, Maxszel Japánba utazik. „Nemsokára nyaralni megyek a fiammal. Életemben először megyek Japánba.” Amikor új dalokról kérdezték, azt válaszolta: „Meglátjuk. Ha úgy érzem, itt az ideje, meglesz.”



:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.