Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Cheryl Cole szerint a szépség belülről fakad
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Cheryl Cole szerint a szépség belülről fakad

 

Cheryl Cole szerint a nőknek tudniuk kéne, hogy a szépség belülről fakad, és nem a smink teszi széppé a nőt.

Az angol énekesnő hisz a régi mondásban, hogy akkor szép egy nő, ha elhiszi, hogy szépsége belülről jön, és nem a smink miatt. „Egy nő annyi sminket viselhet, amennyit csak akar, de nem ettől szép. Ha nem hiszi el magáról, hogy szép, ha nincs elég önbizalma, akkor ezen a smink sem segít. Ha belül szépnek érzei magát egy nő, akkor az is. Bízni kell magunkban, ami nem mindig könnyű, de meg kell próbálni.”

A 29 éves énekesnő a L’Oréal kozmetikai óriás szépségnagykövete is, és ebben azt élvezi a legjobban, hogy szépségtippeket adhat a többi nőnek. „Azt hiszem, az angol nőkkel jó a viszonyom, főleg a rajongóimmal. Ennek köszönhetően nem érzem tolakodásnak, ha megszólítom őket. 10 éve vagyok a szakmában, és ezalatt annyi szépségtrükköt összegyűjtöttem, hogy van mit megosztani a többi nővel. A L’Oréallal pedig nagyon jó a kapcsolatunk, és ennek nagyon örülök.” – mesélte Cheryl egy francia weboldalnak.

Cheryl a vörösszőnyeges megjelenéssel kapcsolatban is elárulta jó tanácsait. „Ha a vörösszőnyegen csillogó ruhát viselsz, akkor nincs szükséged sok sminkre vagy bonyolult frizurára. Ha azonban a ruha egyszerűen nagyszerű, akkor bátran lehet a sminkben és frizurában kockázatot vállalni.”:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.