Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Cher elszökött otthonról
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Cher elszökött otthonról

 

Cher bevallotta, hogy 11 évesen elszökött otthonról, mert nem értették meg egymást az édesanyjával, és mert ő túl makacs volt.

A 66 éves színésznő elárulta, hogy nagyon öntörvényű, makacs tinédzser volt, és sokszor volt nézeteltérése anyukájával. Erről is beszélt, amikor nemrég tisztelgett édesanyja, Georgia Holt emléke előtt egy nemrég készült dokumentumfilben. „Mindig is közel álltunk egymáshoz, de amikor fiatal voltam, sokat veszekedtünk. Akkor csak a magam feje után mentem. Volt pár érdekes történetem, például amikor 11 évesen elszöktem otthonról. Egy-két barátommal egyszerűen felszálltunk egy vonatra. Kalandvágyó voltam, de sosem voltam tiszteletlen édesanyámmal. Azt nem engedte volna.” – mesélte Cher a dokumentum filmben.

Cher arról is mesél a filmben, hogy édesanyja eleinte nem támogatta kapcsolatát Sonny Bono-val. „Sonny-val kapcsolatban elég nagy nézeteltérés volt köztünk. Aztán amikor meghallgatta a véleményem, hamar megváltozott az övé is. Vele nyugodtan beszélhettem a szerelemről. Mindig azt tanácsolta, hogy annak adjam a szívem, aki tényleg szeret engem.” – árulta el az énekesnő.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.