Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Cannes 2014: Amber Heard és összefont hullámai
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Cannes 2014: Amber Heard és összefont hullámai

A canni filmfesztivál záróünnepségén Amber Heard szinésznő és modell ötletes frizurával jelent meg. Klasszikus dús haját “undercut” illúziót keltő, apró francia hajfonattal tette különlegessé. Minden alkalomra megfelelő, egyszerűen elkészíthetű frizura. Legyen ösztönző Jonny Depp leendő párjának kreációja és gazdagítsa frizuráját apró hajfonattal.

 

                                   

 

1. Ezt a frizurát előző nap maegmosott hajból érdemes kialakítani, így tobább megmarad. Mielőtt elkezdené formálni haját, fésüljön a hajába kis mennyiségű a hajat melegtől védő hajkozmetikumot.

 

2. Válassza haját két felé és csavarja fel kis tincsekbe. Kezdje felfelé haladva a tarkójától. Mindig kis mennyiségű hajat csavarjon fel és a keletkező tincset tűzze fel, így tartósabb lesz. Addig legyen a haj feltűzve amíg nem hűl ki.

 

3. A feltűzött tincset fújja le erős hajlakkal. Vegye ki a hajcsattot és fésülje szét a hajtincset. Célunk a hullámos haj nem az egyenes, ezért legyen óvatos.

 

4. Széles választékot alakítson ki és dobja át haját a jobb oldalra. A bal oldalon fonjon egy könnyed francia copfot. Nem kell hogy tökéletes legyen a copf – a könnyed stílushoz megfelelő a nem tökéletes hajfonat.

 

5. A hajtövekhez és végekhez alkalmazzon tengeri só tartalmú hajsprayt, ez növeli a haj tömegét. Használhat egy kis hajlakkot is, így a frizura egész éjjel megmarad.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.