Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Camila Alves-nak nehéz terhessége volt
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Camila Alves-nak nehéz terhessége volt

 

Camila Alves harmadik terhessége nehéz volt, és még mindig nem épült fel belőle teljesen.

A brazil modell – aki decemberben szülte meg harmadik gyermekét, Livingstont – elárulta, hogy sok mindennel küzdött terhessége alatt és még mindig nem épült fel teljesen. A modell immár négy gyermeket nevel férjével, Matthew McConaughey színésszel.

Camila végül császármetszéssel szülte meg fiát, és elmesélte, hogy bizony nehezen gyógyulnak sebei. „Még nem tornázhatok, nem tudom egyedül megemelni a gyerekeimet. Még legalább négy hétig ez így is marad.” A barna szépség azt is elárulta, hogy nem sikerült még minden, a terhesség alatt felszedett kilótól sem megszabadulnia. Mivel nem tornázhat, úgy próbál fogyni, hogy naponta legalább négy liter vizet megiszik és kerüli a tejtermékek fogyasztását.

Camila arról is mesélt a The View-nak adott nyilatkozatában, hogy élete még jobb lett,  mióta hat év együttélés után tavaly júniusban egy meghitt ceremónián kimondta az igent Matthew-nak. „Olyan érzés mintha már évek óta házasok lennénk. Amikor valakivel régóta együtt vagy és csak utána házasodtok össze, valami belül megváltozik. Nem tudom megfogalmazni ezt a változást, de az biztos, hogy a gyerekek érdekében is tettük.”:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2023, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2023 - teljes frizurapróba.