Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Camila Alves elfoglalt anyuka
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Camila Alves elfoglalt anyuka

 

Camila Alves az elfoglalt anyukák életét éli és elismerte, hogy nehéz volt úgy visszamennie dolgozni, hogy decemberben született kisfiát otthon hagyja.

A brazil modell – aki Matthew McConaughey színésszel négy gyermeket nevel – nehezen találja meg az egynesúlt a dolgozó nő és az édesanya között. A 31 éves szépség a people.com-nak nyilatkozta: „Nehéz volt visszamenni dolgozni. Az agyam még nem állt át teljesen erre, hisz a fiam csak decemberben született. Nemrég az egyik műsorban válaszoltam egy kérdésre, és félúton egyszerűen elfeljtettem, mit is akartam mondani. Elég vicces volt.”

„Otthon három kisgyereknek van szüksége rám, mint anyára. Az egész napom a futkározásról szól, etetés, szoptatás, ezt csinálni, azt csinálni, kezdeni az egészet előlről. Hajnali ötkor indul a napom, nem tudom magam rendesen kipihenni. Elég fárasztó.”

Camila arról is mesélt az interjúban, hogy nem bánták meg, hogy Los Angelesből a texasi Austinba költöztek. „A gyerekek nagyon élvezik, mert végre normális életet élhetnek. Az emberek nem bámulják meg őket. Ha bemegyünk egy étterembe, nem fordul felénk senki, a gyerekek sem az ajtót figyelik, hogy ki lép éppen be. Mindenki a saját dolgával törődik.”:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.