Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · brown eyes
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

brown eyes

      
 
A színes kontaktlencsékkel való kísérletezésem néhány évvel azt követően kezdődött, hogy elkezdtem hagyományos kontaktlencséket viselni. Be kell vallanom, nagyon örülök, hogy kipróbáltam őket, mert sokkal kényelmesebbek a számomra, mint a hagyományos átlátszók.
 
Eddig mindig két kontaklencséket rendeltem. A kék mindig is nagyon tetszett, és a szemeim nagyon jól mutattak ezzel a színnel. Amellett, hogy az eredeti szemszínemtől eltérő színűvé tették a szemeimet, egyúttal egy kicsit meg is nagyobbították őket, aminek köszönhetően a szemeim hangsúlyosabbak, feltűnőbbek lettek.
 
                     
 
Napi szinten viselek kontaktlencséket, mivel magunk közt szólva elég rossz a látásom, és szemüveget csak otthon hordok, esetleg néha az iskolában.
 
Ma azonban egy új színt mutatok be nektek. Régóta vágytam már a barnára, mivel a kék után valami mást is szerettem volna kipróbálni. Mivel az eredeti szemszínem zöld, ezért minden lencse tökéletesen el tudja fedni. Számos szín közül válogattam, de végül a barna tűnt a legérdekesebbnek számomra. A családomban csak édesanyámnak van barna szeme, ezért úgy döntöttem, miért is ne próbálnám ki épp ezt.
 
                      
 
Végül a ColorVue - Big Eyes - Sweet Honey-re esett a választásom. A korábbi kék lencséim is a Big Eyes termékvonalból vannak, és a nevükhöz hűen tényleg gyönyörű, nagy szemeket eredményeznek.
 
Még a tükörbe sem néztem meg igazán, hogy ne rontsam el az élményt. A csomag kibontása közben nem számítottam nagy változásra. Magam sem tudom, hogy miért. De amit behelyeztem őket, és belenéztem a tükörbe, rögtön feltűnt a különbség. A szemeim nagyobbak lettek (akárcsak a kék lencsék esetében), és gyönyörű sötétbarna színt kaptak. A lencsék tökéletesen illeszkedtek a szememhez, elfedték a természetes szemszínemet, és remekül látok velük. Nagy előnyei ezeknek a lencséknek, hogy igen lágyak, kellemes a viselésük, és észre sem veszem, hogy a szemeimen vannak. Csak órákkal később tűnik fel, amikor kezembe veszem a szemcseppeket, mivel köztudott, hogy a kontaktlencsék hajlamosak kiszárítani a szemet.
 
                    
 
A választás során nem kell aggódnotok, hogy nem találnátok meg a megfelelő dioptriát, a nagy választék miatt ez biztos nem okoz majd problémát. A kínálatban nem csak dioptriás, hanem hagyományos színes lencséket is találtok. Nagyon érdekel a crazy kategória is, melynek termékei közt nagyon érdekes színkombinációkat és izgalmas mintájú kontaktlencséket is találtok. Az ilyen lencsék kimondottan jók különböző tematikus alkalmakra vagy bulikra.
 
                   
 
Éppúgy, mint a kék lencsékkel, melyeket rendszeresen hordok, a barnával is nagyon elégedett vagyok. Tényleg nagyon kényelmesek, és biztos vagyok benne, hogy napi szinten váltogatni fogom őket a már meglévőkkel, így minden nap más lehetek. :)
 
Ti hogy álltok a kontaktlencsékkel? Ti is szívesen viselitek őket? :)
 
Nadja 
thecolorfulthoughts.blogspot.sk
 


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.